Som v 5. týždni a na sone nie je nič vidieť
Ahojte, som v prebirhajucom 5tt a na sone doktor nic nevidel ☹. Hcg je vraj ok na dany tyzden. K lekarovi som isla kvoli tomu, ze som mala vcera jemny ruzovy vytok, odvtedy nic. Myslite, ze je to normalne ? Nemate s tym nejake skusenosti? Dakujem
Och baby dufam ze mate pravdu a zajtra sa uz budem vytesovat...
Tak je to taam 🙂
Ze vraj doslo asi neskor k otehotneniu 🙂 ale musim este ostat v nemocnici kym.neuvidia aj plodik
@lidka1992 som z toho jelen, poslednu ms som mala 2.10 a mam kratky cyklus. Tak mi pred dvoma tyzdnami vychadzal 6 tt, no nebolo nic vidiet, len malicky gestacny vak...dnes som sla po dvoch tyzdnoch a znova ma vystrasila, lebo nevedela najst plod, no nakoniec nasla a aj srdiecko tam uz je...a vraj som stale len na zaciatku 6 tt, tak nechapem, ale neriesim, hlavne, ze tam je.
@lidka1992 ahoj, ako si dopadla? ešte si v nemocnici? ja som bola na tom podobne, žiaľ u mňa to neskončilo dobre (anembryomola).
@dilaila999 ahoj, tak u mna to dopadlo dobre, len teraz mam problemy..tak uvidime co bude dalej..
@lidka1992 tak držím palce aby všetko bolo v poriadku 🙂

@lidka1992 ale ved este ani nic nemusi byt vidiet to je z ich strany hlupe ked ti stupa hcg
..mne to ze nebolo nic vidno lekar zdovodnil tym ze som pravdepodobne neskor otehotnela a naozaj sme o tyzden pozadu takze preto tam nic nevidel