Som v 5. týždni plus 1 deň a nie je vidieť gestačný vak
Dobrý deň. Včera som bola u lekárky na potvrdenie tehotenstva, podľa menštruácie by som mala byť v začiatkoch 6. Týždňa. Na ultrazvuku však nebol vidieť ani gestačný vak, je šanca, že sa ešte objaví? Máte skúsenosť?
@tessa2299 hcg mi nebrala, urobila len tehotenský test, ktorý vyšiel negatívny čo je podľa mňa hlúposť, lebo následne mi doma test vyšiel pozitívny. A bol to rozdiel možno 30 minút
Máš ten test? Skús pridať fotku
Ale ved nechod tak skoro. Zbytocny stres. Moj gyn robieva v 6+1
@oli2782 toto je ten robený doma, ten od lekárky nemám.
@basska_b ja som krátko po sekcií a bolo potrebné zistiť či sa plod neujal v mieste rezu.
Nie je to ten test, ktory ukazuje + ak je pozitivny?
@rohypnol1 nie. Tento test ukazuje len čiarky.
Mne sa zdá že tam má byť +
@evnii ja mám tých testov pozitívnych viac, od nedele pekne zosilnela čiarka, digitálny ukazuje + 2-3
môj gynekológ nerobí sono skôr ako v 8.-9. týždni.. v 6. týždni je málokedy viditeľný plod.. chápem, že tam máš nejaké zdravotné riziko, ale je to príliš skoro vidieť niečo na sone
Ja som to riesila nedavno..mala som byt 5+5tt, prisla som k dr a na sone nic..ani vak... kazal mi len sledovat, ci nekrvacam a nemam vyrazne bolesti na konkretnej strane (kvoli moznemu mimomaternicovemu) .. o tyzden mi dal kontrolu..a uz bol vidno pekne gestacny a aj zltkovy vak...a to uz som mala byt 6+5tt....a o dalsi tyzden uz bolo krasne babatko aj srdiecko a vsetko je ok...proste sa mi to len posunulo 🙂 drzim palce 🍀
Ja som bola minulý týždeň u gyn 6+0tt,bolo aj srdiečko.

Ak mas HCG nad 1000 az 1500 uz by malo byt nieco vidiet. Ak mas nizsie, tak je este cas. Mozno posunuta ovulacia