icon

Som v 6. týždni a nič sa mi nechce

klaudiadia99
14. nov 2021

Ahojte mamičky, som skoro v 6tt a mne sa nič nechce... Povedzte mi prosím že niesom jediná. 😞
Do práce chodím pondelok až piatok a tam tiež nič moc nespravím. Ja len zisťujem akého mám šikovného chlapa že všetko za mňa spraví 😉 😘

mimi2567
14. nov 2021

@klaudiadia99 ahoj toto všetko som mala aj na začiatku tehotenstva 😂😂nič sa mi nechcelo a k tomu ani sa len postaviť z postele, len spať a spať 😂😂no už sme 10 TT aj priznaky zmyzli a konečne viem niečo spraviť aj počas dňa 💁‍♀️takže nie si jedina neboj sa 😇a gratulujem 😍

heln
14. nov 2021

ahoj, ja ani nemusim byt tehotna a mam take dni ze sa mi nic nechce. volam to "nicsaminechcetida".

luci_ba
14. nov 2021

@heln to je super výraz 🤣

eva_u
14. nov 2021

@klaudiadia99 aj ja som to tak mávala prisla som z práce a iba som spala potom prisiel priatel domov trochu som sa pomotala po byte a isla zas spať a keď som bola cez víkend sama doma tak som sa budila len na to že som hladna 😁 teraz končím 25tt a je to ovela lepsie aj keď si niekedy poobede po práci zdriemnem ale už je to len občas 🙂

tara42
14. nov 2021

To boli aj moje prve priznaky. Nevysvetlitelna unava unava, nic sa mi nechcelo. 🙂

majkal2019
14. nov 2021

Ja som tiež do 5tt bola strašne unavená nechcelo sa mi nič

adrbat
14. nov 2021

Ja som bola strašne unavená a nič sa mi nechcelo (ale našli sa aj výnimočné dni) asi do 15tt 😅. Teraz som aj okna umývala. Ale našťastie som do roboty nemusela chodiť a bola som vypísaná.