icon

Som v 6. týždni a vôbec mi nie je zle

mcknapova123
22. jan 2016

Nebolia ma prsia ani podbruško...nebyt trstu ani neviem, ze som tehula, je to ok ?

evittam
22. jan 2016

@mcknapova123 Áno úplne.🙂
Ja nechápem moc jednu vec - prečo všetky tehotné (česť výnimkám) čakajú, že ich musí všetko bolieť od pŕs, po brucho a neviem čo, grcať musia od rána do večera a podobne?! 😀 To len taká "rečnícka otázka"....

libka1
22. jan 2016

😀 bud rada, je to lepsie ako stat cele dni nad zachodom a grcat @mcknapova123

majulka0509
22. jan 2016

Bud rada 🙂 ale popravde,mne tiez nic nebolo do 8 tyzdna, az potom to zacalo a skoncilo az v 6 mesiaci...

vevet
22. jan 2016

@mcknapova123 myslím, že je to v poriadku, ja mám za sebou 4 tehotenstvá a ani pri jednom mi nebolo zle, len pri treťom ma niektoré vône napínali, ale vôbec spm nevracala

mcknapova123
autor
22. jan 2016

@evittam necakam ze ma bude vsetko boliet, len kedze som raz uz potratila, mam strach, prdsa je to este uplne malinke 🙂

maminkynafazulka
22. jan 2016

Nebojte 🙂 ono zo len zacne a budete spominat ako vam bolo hej🙂

salome51
22. jan 2016

@mcknapova123 je to úplne v poriadku. Pri prvom tehu mi absolútne nič nebolo. Bruško mi vykuklo niekedy až v 15 týždni, nebolo mi zle, žiadne chute, nevoľnosti, bolesť hlavy či pŕs. No a teraz čakám druhé dieťatko a všetko je úplne opačne. Od začiatku mi je zle, zvraciam len pri pomyslení na jedlo, denno denne ma bolí hlava. Prsia mám boľavé a brucho také ako som mala pri prvom tehotenstve niekedy v 18 týždni 😀 . Takže všetko je individuálne a buď rada, že si úplne fit.

evittam
22. jan 2016

@mcknapova123 Ten strach chápem, len nejak nechápem súvislosť s tým, že či ti bude-nebude zle - akože ak by ti bolo zle, mala si príznaky tak je to podľa teba lepšie pre udržanie plodu?
Mne pri oboch tehotenstvách nebolo vôbec zle, neboleli ma prsia ani nič podobné, len som bola viac unavená - musela som si vždy ľahnúť keď som prišla z práce domov aspoň na hodinku...No a potom už vo vyššom štádiu tehu - jasné že klasické "príznaky" - bolesti bedrových kostí, kríže, nohy, .....

monikver
22. jan 2016

Ahoj. Presne viem, co si prezila a ako sa bojis. Tiez som si tym presla. V druhom tehotenstve mi lekar preto predpisal lieky na udrzanie plodu. Nemala som ziadne bolesti pocas tehotenstva a jedine co mi robilo problem bola zubna pasta, ale len vecer. Aj to po mesiaci preslo. Len sa nestresuj. Vsetko bude O.K.

vieruska25
22. jan 2016

Uzivaj si to a neboj sa....kazda zena to preziva inak, niekomu je zle tak ze je cely den nad zachodovou misou a niektora ani nevie ze je tehotna 🙂 ja som v prvom tehotenstve nemala ziadne priznaky a v druhom som to vynahradila aj za prve ako mi bolo straaaasne asi do 20tt...ale zle mi zacalo byt az kolo 8tt..

candii
22. jan 2016

@mcknapova123 ja som v 6tt ani nevedela ze som tehu.. prsia ma neboleli nikdy.. ani podbrusko.. asi tak po 12tt mozno trosku aj skor to zacali.. nevolnosti .. zvracala som skoro kazde rano aj do 20tt.. takze este moze prist 🙂

babydesire
22. jan 2016

@mcknapova123 Viem ake to je,,presne ako ty aj ja som si zazila potrat,,bol to MA v 10tt,,kedze cele to prve kratke tehu som nemala ani tuk o tehu priznakoch (iba + tehu test a vynechany ms) tak pri druhom som tuuuzobne ocakavala akekolvek tehu neduhy (viem ze niesu zarukou na uspesne tehu ale pre moj klud na dusi,ako take placebo,to fungovalo vyborne),, asi v polke druheho mesiaca som zacala pocitovat mierne nevolnosti,,nic hrozne,ziadne vracanie,pachy ani chute,ziadne bolesti prsnikov,brucha,nic,,len mierna nevolnost..a som v 32tt 🙂 Ale mnohe zeny nemaju ziadne priznaky a aj tak maju zdrave tehu a deticky...

ukulela
22. jan 2016

@mcknapova123 bud stastna 🙂 ine pregrcaju hodiny - menila by si? keby bolozle, tak krvacas ... mne nebolo zle ani raz. neviem, co je to tehotenska nevolnost. prsia mi zacalirast az s bruchom. co som citila, to bola len maternica, ako sa roztahovala, to bola ako bolest pri menzese. ale nebolo to hned.
neboj, bolesti zacnu - krize, zaha, k tomuplny mechur ... toho si este uzijes. teraz sa tes,ze ti nic nieje.

maminecka2
22. jan 2016

Stastna to zena, uzivaj si kym sa to nezmeni 😵

beba007
23. jan 2016

nie je isté, že sa to zmení... aj ja som patrila medzi tie šťastné maminky,žiadna nevoľnosť, vracanie nič, akoby som ani nebola tehu 🙂

nela6
23. jan 2016

@mcknapova123 ja som v 27tt a nebyt vacsieho bruska a pohybov, tak neviem ze som tehotna 🙂) bud rada

kikuleenka
23. jan 2016

Mne nebyvalo vobec zle ani ma nic nebolelo, az koncom tehotenstva sa to samozrejme zhorsovalo z dovodu zvysenej vahy a pod. Inak som sa citila cely cas vyborne 🙂

orchidea123
23. jan 2016

Pri chlapcoch mi byvalo zle vracala som natahovalo zle oboje tehotenstva po 20 rokoch mam dcerku ani neviem ako som ju vynosila do siedmeho mesiaca v posilke dvihala som tazkeho syna lebo je vozickar denne som ho vozila na 4 hod. do zariadenia a dodnes nechapem mam krasnu zdravu dcetku ani rsz som nevracala ani mi nebolo zle len od 7 mesiaca som mala trosku problem z tlakom trosku mi skakal bud rada ze ti nie je zle vari by si nechcela denne travit cas na zachodovej mise ??? Tes sa prajem vela stastia no keby som mala take tehotenstvo ako bplo toto tretie mmozem vynosit aj 10 deti citila som sa super a na dietatko som sa velmi tesila...

zuzkavladko
23. jan 2016

Ja som v 40 tt a za cele tehotenstvo mi nebolo ani raz zle 😀 ziadne nevolnosti, ziadne tehotenske chute, pribrala som minimalne. Keby mi nerastlo brusko, tiez neviem, ze som tehotna 😉

marion122
23. jan 2016

Ahojte baby viem že sa to sem vôbec nehodí ale potrebovala by som pomoc :D ak by ste boli ochotné prosím vás pekne o vyplnenie môjho dotazníka , ktorý je potrebný pre praktickú časť na bc. prácu Je anonymný a mne veľmi pomôže. Odpovede nebudú nikde zverejnené, iba v mojej bc. práci ktorá pôjde do archívu. Ak sa medzi vami nájdu ochotné pomôcť budem rada , dotazník Vám zaberie len pár minút. Je určený iba pre ženy vo veku 20-35 rokov. Tu je link: https://docs.google.com/forms/d/194p_XcQsDY7fwt...
Vopred pekne ďakujem za pomoc :D

0silvia0
23. jan 2016

@mcknapova123 to sa sťažuješ alebo chváliš? 😉

tehulka2011
23. jan 2016

strasne smiesne mi prislo z tejto temy, ja som bola totizto presne taka ista, az kym to asi v 8.tyzdni nezacalo 😀 a netrvalo az do 5.mesiaca...

vydrnik
23. jan 2016

Ja som pri oboch detoch tiez nepoznala co to je tehu nevolnost,

mirkava
23. jan 2016

@mcknapova123 Mnohé ti v tejto chvíli len závidia 😉 buď rada 🙂

ladyanne
27. jan 2016

áno, aj to sa môže stať, máte šťastie.