Som v 7. týždni a bábätku ešte nebije srdiečko
Ahojte som prvý krát tehotná a som v 7. týždeni, viem to už viac ako týždeň a bola som už tri krát u doktora, ktorý mi potvrdil že všetko je ok som tehotná atd...a dnes keď som tam bola mi povedal, že bábo už má 2,38 mm čo ako na 6. týždeň pohode ale že ešte mi nedá tehotenskú knižku, pretože bábo ešte nereaguje, nebije mu srdiečko... Som z toho trošku mimo a bojím sa...
Mali ste niektorá takúto podobnú skúsenosť pri tehotenstve? Ďakujem
Niektori davaju knizku az koncom 1.trimestra.
Ty si v siedmom tyzdni, niektori gyn vtedy este ani neobjednavaju (ak zena napr nieje po potratoch alebo inak rozikova pacientka), Ty uz si tam stihla byt 3x...
Ahoj, prečo tam chodíš ako na klavír? Máš nejaký problém, boli ťa niečo? Okrem tehotenstva sa liečiš na niečo?
@katarinaeichlerova moja gynekologička napr. dáva knižku až od 12teho týždňa
@anonym_f0777f aj moj gynekolog, som v 11 tt. a knizku este nemam.
V 7.tt je knižka zbytočná. Dava sa o pár týždňov neskôr až. Je normálne ze este nebije srdiečko. Chce to čas
@katarinaeichlerova môže aj nemusí to byt ok. Uvidis. 7 týždeň je ešte veľmi skoro.
Ja som v ôsmom týždni môže babo má 1.6cm a dnes som videla srdiečko. Pred dvoma týždňami sme nevideli ani plod ešte na sone.
@katarinaeichlerova ahoj tiez som 6+1 u gyn bilo srdiecko uz 5+5 ale mi nedala da mi asi az teraz ked pojdem 10 na kontrolu.
@katarinaeichlerova knizka sa dáva až keď je tehotenstvo očividne prosperujúce ..ja som mala v 14 týždni až

@katarinaeichlerova moja gynekologička napr. dáva knižku až od 12teho týždňa