icon

Som v 7. týždni a točí sa mi hlave

s_lovenka
19. feb 2018

Ahojte baby som cca 7+tt a zatial som nemala neake že by mi bolo zle na vracanie. Ale od dnes rana mám pocit na vracanie neviem či sa idem nasilu vyvracať alebo nie. Točenie hlavy pichanie v stánkoch. Neake recepty alebo môžem to neako obmedziť zastavit ??? Či jedine pretrpieť ?? Ďakujem za odpovede

nikdenikto
19. feb 2018

Ahoj, ja som teraz 8+5tt a doteraz som zvracala len cca 4x ale nikdy nie sama od seba. Hodiny som znášala hnusný pocit na zvracanie až som to nakoniec musela urobiť vždy ,,nasilu". Potom sa uľavilo.....

s_lovenka
autor
19. feb 2018

@nikdenikto takze nemám sa trápiť ??? Lebo dnes mi je hrozne stále keď sa napijem vždy sa mi grgne a mám pocit že to zomna hneď výleti.

weronika171717
19. feb 2018

je potrebné častejšie jesť v menších porciách

malykonik
19. feb 2018

ahoj, mne nepomohlo nič, nejak som sa "naučila" že som išla vtedy do kúpeľne a po chvíli to vyšlo 🙂 a často mi bývalo zle aj bez zvracania... treba to pretrpieť no. a pomáhalo mi každé dve hodinky niečo zjesť

zuzipolo
19. feb 2018

Ahoj,mne bývalo tiež zle,ale iba nejaký mesiac..mne nepomohlo nič a väčšinou som ani nevracala len mi bolo ráno zle a napínalo ma..treba to vydržať,ono to prejde 😊

s_lovenka
autor
19. feb 2018

Dakujem baby, akurát sa snažím nieco zjesť ale sa premaham.. 😩

sepkev
19. feb 2018

mne pomohlo tiež jesť v pravidelných intervaloch malé dávky a predýchať to 🙂 v 11.týždni to samé od seba prešlo 😉

lucie0505
19. feb 2018

Ahoj, mne celkom pomohlo, ze som nieco male zjedla este skor , nez som vstala. Pri posteli som mala nachystane aspon piskoty alebo kusok rozka a zjedla som to este predtým, nez som vstala. Ale ako baby pisu, treba to nejako pretrpiet. Mne byvalo zle, ale nezvracala som nikdy. Moja mama vraj zvracala pravidelne kazdy den v robote 🙂 Je to individualne, ale prejde to 😉

juliet86
19. feb 2018

Niekomu pomaha cola. Zazvorove susienky alebo lizatka

s_lovenka
autor
19. feb 2018

Dobre dievčatá Dakujem Vám 🙂 no trosku mi je lepšie

deti95060810
19. feb 2018

to môže byť aj migréna...nič, len trpieť....

ajka0207
19. feb 2018

Mne takto bolo do 16tt, pomahalo pivo(samozrejme nealko) a nasla som si potraviny ktore mi zle nerobili - hlavbe slane pečivo

s_lovenka
autor
19. feb 2018

No ako som sa najedla bolo mi dobre asi 5 minut a zmovu začína teraz skúšam banán. No isla som si ľahnúť a je mi horšie ... nič teda len pretrpieť

liza199
19. feb 2018

Ja som mala celodenné nevoľnosti do cca 16tt, nezvracala som síce nikdy, mám zo zvracania nejaký blok 😅 ale ten žalúdok na vode dennodenne je jak za trest.. ako-tak mi pomáhali menšie porcie v častých intervaloch, ovocie (zelenine som moc nedala) - najlepšie na nevoľnosti je podľa mňa ananás. Obmedziť kysnuté pečivo a pila som veľa mlieka, vylúčila kávu (kvôli záhe).. možno ti niečo z toho zaberie 👶 bezproblémové obdobie mi trvalo do cca 25 tt, odvtedy zasa záha 🙄 ale kedže to už tlačí bábo, to sa už veľmi ovplyvniť stravou nedá, ked tak na chvíľu..