Som v 7. týždni tehotenstva a vyteká mi mlieko
Ahojte, prosím vás, je to normálne? Som v 7.týždni tehotenstva a práve mi vytieklo mlieko. Najskôr mi pred pár dňami dosť opuchla bradavka na pravom prsníku a aj dvorec. Teraz po pár dňoch veľkej bolesti a opuchnutia mi vytieklo mlieko. Pár kvapiek, ale myslím, že je to dosť skoro. Čo to mohlo spôsobiť? Ďakujem za každú odpoveď
@anonymus3385 no to hej že u teba je to skoro je to také dosť lepkavé by som povedala ako taký výtok
Niekde som čítala, že sa bradavka môže zvlhčovač od 8 tt, je to príprava a ochrana bradavky na to, keď budeš diedat dojčiť.
Ak by to malo žltú farbu asi by som šla k doktorovi, ale pokiaľ je to bezfarebné....pokial nemáš nejaké bolesti pŕs, to by malo byt ok. Ak by si mala ale bolesti určite k lekárke hneď. Nie také tehotenské, ale pichanie v prsiach, alebo horúčku. To by bol už asi zápal nejaký.
bolesti našťastie nemám a výtok je priehľadný. U doktora sa o tom ale aj tak zmienim radšej

@anonymus3385 mne z ľavého prsníka vyteká a dosť veľké množstvo asi od 18teho týždňa to ešte mlieko nieje