Som v 7tt, kedy ísť k lekárke?
Baby, som v 7 tt, mám už ísť k lekárke ? Alebo počkať až do ôsmeho. Všade na nete čítam rôzne, tak už sama neviem, kedže je to moje prvé tehotenstvo. Ďakujem za rady.
Ja som bola az v 9tom a nic som nezmeskala, ale kludne mozes ist aj teraz 🙂
@juliana197 naj ti povie lekarka po telefone ako uz bolo spomenute vyssie, neboj sa nic nezameskas 🙂
Ja som bola v 2tt 😊
Jasné, zavolaj si, povedz presne ako ti písali, že kedy si mala poslednú ms a sestrička ti dá termín 🙂
@juliana197 ja som išla skôr už keď som bola v 5tt. A postupne mi urobil len odber. Potom videl aj plod neskôr srdiečko. 🙂
Ja som sla v 8tt
@sapetka Potom si nemala pravidelny cyklus, nala si posunutu ovulaciu alebo co.
Od oplodnenia trva niekolko dni kym sa oplodnene vajicko zahniezdi a zacne sa tvorit hcg. Cca tyzden-dva kym ma taku hodnotu, ze ho zachytia testy.
Tehotenske tyzdne sa pocitaju od prveho d a poslednej menstruacie. Musela by si mat ovulaciu pocas menstruacie, hned na zaciatku aby si v 2tt bola realne tehotna a test nieco ukazal.
Nepocitala si to nespravne?
@sapetka test ti ukáže, že si tehotná cca 2 t, ale podľa poslednej MS je to už 4.-5. tt ... v 2 tt len prebieha ovulácia
@fokuska jasné, že je to tak ako píšeš 🙂
Ja som išla v 7. a už bolo vidieť aj srdiečko..skus zavolať a oni ti poradia kedy prísť 🙂
Isla som po 8tt, aby bolo aj srdiecko 🙂

Zavolaj lekarke povedz poslednu menstruaciu a ona ti da termin. Ak si 7+tt isto uz mozes ist.