icon

Som v 8. týždni a zmizli mi tehotenské príznaky

waspera
20. júl 2013

Ahojte, som 8tt a dnes mi uplne vymizli tehotenske priznaky, vsetky, nevolnost, unava, bolesti v chrbte, v bruchu, hlad...citim uz len minimalne brusko....vcera som cely den mala myslim asi najvacsiu nevolnost za cely cas tehotenstva, cely den zvracanie... a dnes od rana nic, vobec... druhy den beriem duphaston a ascorutin, predpisal mi ich gynekolog, nakolko pred dvoma dnami som trocha spinila a mala som aj taku malinku zrazeninku, ako cervicek...No bojim sa, ze je to potrat, zamlknuty, ci ako sa to spravne nazyva.... Nemate niekto podobnu skusenost? Potrebovala som to napisat...

asha300
16. apr 2014

@zabka79 a kde sa to dá zohnať a koľko to stojí ??

asha300
16. apr 2014

@waspera ahoj už je to dlhšia doba ale ako ti to vtedy dopadlo mám niečo podobné

zabka79
16. apr 2014

@asha300 www.angelsounds.sk, alebo www.brendon.sk, niektoré baby kupujú aj na ebay.com alebo skús na bazáre tu na modrom koníkovi v sekcii pomôcky pre tehotné...stojí to okolo 30-40 eur, v bazáre samozrejme menej okolo 25 eur, ale ešte vždy to môžeš predať. Oficiálne sa dá srdiečko počúvať od 12tt, ale ja som počúvala už od 9+4tt....aj viaceré baby to zachytili skôr...mne osobne to pomohlo dosť na psychiku, lebo sme tiež predtým mali MA. Teraz počúvam každý druhý deň 🙂

asha300
16. apr 2014

@zabka79 dakujem 🙂

amelian
16. apr 2014

@asha300 ahoj, vieš co mne sa žiadne príznaky nevrátili 🙂 vlastne som bola zvyšok tehotenstva bezproblémová a teraz uz "len" čakám na porod

asha300
16. apr 2014

@amelian juj tak to si ma potešila no uvidím zajtra idem na kontrolu tak ti želám ľahký a rýchly pôrod

t1nulka
16. apr 2014

@asha300 ahoj. Daj vediet potom, lebo som na tom ako ty a som z toho strasne smutna, bojim sa velmi, ze ta moja fazulka ma opustila :'(

mircalla
16. apr 2014

@waspera zial je to mozne, aj u mna to tak bolo

asha300
16. apr 2014

@t1nulka dám a neboj určite to bude dobre 🙂

t1nulka
16. apr 2014

@asha300 no duuufam, ja mam gyn az po sviatkoch, takze dovtedy sa zblaznim...

lyzzy
16. apr 2014

@t1nulka ....a preco nejdes teraz ked mas strach?

majkuska
16. apr 2014

Mne vymizli tiez priznaky na par dni, no potom sa vratili aj s urokami 🙂

t1nulka
16. apr 2014

@lyzzy moja dr uz neordinuje, ma dovolenku, takze preto... A na pohotovost nemam dovod... Nic sa v podstate nedeje, nespinim, nekrvacam, len mi zmierneli priznaky, tak by mi len vynadali :-/
@majkuska akoze uplne zmizli a zrazu sa znovu objavili? To je zaujimave 🙂

lyzzy
16. apr 2014

@t1nulka ....fu,mat tvoje pevne nervy.Drzim palce aby bolo vsetko ok 😉

t1nulka
16. apr 2014

@lyzzy dakujem 🙂 vies, ak uz sa daco stalo, aj tak mi nepomozu, takze sa pokusam nestresovat 🙂

lyzzy
16. apr 2014

@t1nulka ....no ja uz by som bola na pohotovosti.Prajem len to naj 😀

t1nulka
16. apr 2014

@lyzzy díky 🙂

majkuska
16. apr 2014

@t1nulka bolo to tiez v 8 tt som mierne spinila a vtedy som di spomenula ze posledne 3 dni mi nic nebolo zmizli pachy, zvracanie pocit hladu necitila som vajecniky tak som si myslela ze to spinenie znamena ze uz je po vsetkom, sla som na pohotovost spinenie asi mi praskla mala cievka lebo kym som dosla na pohotovist, dr tam uz nic nevidela naznak krvacania myslim a srdiecko bilo ako zvon. Asi na dalsi den sa vratili tie nevolnosti aj s urokami, teraz som 14 tt a vracala som este dnes takze tak 🙂

t1nulka
16. apr 2014

@majkuska fuuuha, no dufam, ze aj moje sa vratia 🙂 ja som ani pri prvom nevracala, a este v noci jak som davala maleho cikat, tak som myslela, ze mi prsia skameneli a boleli jak svina, no dnes ovela ovela menej ale teda hlava sa mi toci statocne... Tak som zvedava

t1nulka
17. apr 2014

@asha300 tak ako? Cakame na super spravicky 😉

asha300
17. apr 2014

Ahojte baby tak dnes je 7 tt 1 a srdiecko si nadherne bije som taka stastna ze je vsetko ok 🙂

t1nulka
17. apr 2014

@asha300 ešte raz velice moc gratulujem!!! 😵

mario1184
14. jún 2014

Ahoje Baby chcem sa vás opitat mešká mi menzes cca 3 mesiace a furt ma napína na zvracanie a vraciam vždy len sliny tak chcem sa vás opitat že je možne že by som bola tehotná 😒 ???

lorela
18. jún 2014

@mario1184 Mario, veď už o tri týždne rodíš! 😀

hanka_april
18. jún 2014

@lorela skor uz 6 tyzdnov rodi....fake 😝

zvolsiinylogin
24. jún 2014

mne sa toto stalov 5 tt...zrazu mi bolo dokonca lepsie, ale to som zacala spinit a krvacat, tak som dostala od dokiho utrogestan....krvacaniezmizlo,ale za den vymizli aj vsetky priznaky, spinenie ostalo.... ☹

zuzkabb1
23. júl 2018

Síce staršia téma, ale takisto mi na pár dní v 8. týždni úplne vymizli príznaky, a to som mala žalúdočné nevoľnosti každý deň, zvýšenú únavu a bolesť prsníkov. Zo dňa na deň som sa cítila úplne netehotná a po prečítaní všetkých týchto príspevkov som sa tak doplašila, že som na 3. deň bez príznakov utekala na pohotovosť. Plod bol úplne Ok. Ja len som chcela napísať aj moju skúsenosť, že nie vždy je vymiznutie príznakov predzvesťou niečoho zlého.

tanakamil
26. okt 2018

Akurat som 7tt.0d a tiez sa dnes citim tak plna energie... som po jednom potrate... takze teraz sa sledujem o sto sest ... az si zacinam pripadat chora 😁 ale spat k teme: 3tyzdne som bola vkuse unavena, zaspavala som uz o 21. Hod a hore som bola uz o 8rano. Dnes som sa zobudila o 10hod. A som plna energie. Je 22h a stale sedim pri telke... vsetko je divne a od vcera ma boli v podbrusku 😢

m14m
26. okt 2018

@tanakamil ja som na tom podobne...vnútorné mám zvláštny pocit, som 8tt, a cca 6 dní má prestali bolieť prsia a to fakt moc boleli...únava prešla, prejednanie tak isto...nemala som potrat je to moje 3 tehotenstvo...keď si predtým potratila, mala si nejaké príznaky?

ada309
26. okt 2018

mám angelsounds na predaj