Som v 8. týždni a zmizli mi tehotenské príznaky
Ahojte, som 8tt a dnes mi uplne vymizli tehotenske priznaky, vsetky, nevolnost, unava, bolesti v chrbte, v bruchu, hlad...citim uz len minimalne brusko....vcera som cely den mala myslim asi najvacsiu nevolnost za cely cas tehotenstva, cely den zvracanie... a dnes od rana nic, vobec... druhy den beriem duphaston a ascorutin, predpisal mi ich gynekolog, nakolko pred dvoma dnami som trocha spinila a mala som aj taku malinku zrazeninku, ako cervicek...No bojim sa, ze je to potrat, zamlknuty, ci ako sa to spravne nazyva.... Nemate niekto podobnu skusenost? Potrebovala som to napisat...
@asha300 www.angelsounds.sk, alebo www.brendon.sk, niektoré baby kupujú aj na ebay.com alebo skús na bazáre tu na modrom koníkovi v sekcii pomôcky pre tehotné...stojí to okolo 30-40 eur, v bazáre samozrejme menej okolo 25 eur, ale ešte vždy to môžeš predať. Oficiálne sa dá srdiečko počúvať od 12tt, ale ja som počúvala už od 9+4tt....aj viaceré baby to zachytili skôr...mne osobne to pomohlo dosť na psychiku, lebo sme tiež predtým mali MA. Teraz počúvam každý druhý deň 🙂
Mne vymizli tiez priznaky na par dni, no potom sa vratili aj s urokami 🙂
@t1nulka bolo to tiez v 8 tt som mierne spinila a vtedy som di spomenula ze posledne 3 dni mi nic nebolo zmizli pachy, zvracanie pocit hladu necitila som vajecniky tak som si myslela ze to spinenie znamena ze uz je po vsetkom, sla som na pohotovost spinenie asi mi praskla mala cievka lebo kym som dosla na pohotovist, dr tam uz nic nevidela naznak krvacania myslim a srdiecko bilo ako zvon. Asi na dalsi den sa vratili tie nevolnosti aj s urokami, teraz som 14 tt a vracala som este dnes takze tak 🙂
Ahojte baby tak dnes je 7 tt 1 a srdiecko si nadherne bije som taka stastna ze je vsetko ok 🙂
Ahoje Baby chcem sa vás opitat mešká mi menzes cca 3 mesiace a furt ma napína na zvracanie a vraciam vždy len sliny tak chcem sa vás opitat že je možne že by som bola tehotná 😒 ???
@lorela skor uz 6 tyzdnov rodi....fake 😝
mne sa toto stalov 5 tt...zrazu mi bolo dokonca lepsie, ale to som zacala spinit a krvacat, tak som dostala od dokiho utrogestan....krvacaniezmizlo,ale za den vymizli aj vsetky priznaky, spinenie ostalo.... ☹
Síce staršia téma, ale takisto mi na pár dní v 8. týždni úplne vymizli príznaky, a to som mala žalúdočné nevoľnosti každý deň, zvýšenú únavu a bolesť prsníkov. Zo dňa na deň som sa cítila úplne netehotná a po prečítaní všetkých týchto príspevkov som sa tak doplašila, že som na 3. deň bez príznakov utekala na pohotovosť. Plod bol úplne Ok. Ja len som chcela napísať aj moju skúsenosť, že nie vždy je vymiznutie príznakov predzvesťou niečoho zlého.
Akurat som 7tt.0d a tiez sa dnes citim tak plna energie... som po jednom potrate... takze teraz sa sledujem o sto sest ... az si zacinam pripadat chora 😁 ale spat k teme: 3tyzdne som bola vkuse unavena, zaspavala som uz o 21. Hod a hore som bola uz o 8rano. Dnes som sa zobudila o 10hod. A som plna energie. Je 22h a stale sedim pri telke... vsetko je divne a od vcera ma boli v podbrusku 😢
mám angelsounds na predaj

@zabka79 a kde sa to dá zohnať a koľko to stojí ??