icon

Som v 9. týždni a mám bolesti hlavy. Čo mi pomôže?

mimuska7
1. nov 2014

Aký liek si môžem dať. Už som vyčerpaná z toho.

leren1
1. nov 2014

Len paralen a magnezium

bandikovajana
1. nov 2014

Ja som len v 4tt a tiež ma príšerne bolela hlava a v lekárni mi povedala ze nic len vydržať ticho kľud. Veľa vody ze prvé 3 mes aby som si nic nedávala

simonkoakristinka
1. nov 2014

Ahoj, mne dovolil iba paralen

aicha15
1. nov 2014

ja som si dávala 1/2 paralenu

mammaroma
1. nov 2014

Aj ja som si dávala Paralen, na doporučenie gynekologičky.

soniada
1. nov 2014

paralen, voda, obklady... ja som mala migrenu tento tyzden skoro som sa zblaznila..a ten paralen mi ani nezabral:(

zuznaa
2. nov 2014

Ja som si davala tiez 1/2 paralenu. Tma a vela vody. Preslo to okolo 12tt.

domin85
3. nov 2014

Mozes paralen, resp. lieky s ucinnou latkou paracetamol. Ale mne odporucili pri tomto probleme kavu s citronom bez cukru- hrozny humus, ale fungovalo to, potom si na tu chut zvyknes. Dva tyzdne som obden frcala na tomto "lieku" kym sa tie bolesti prestali vraciat 😉

martuskask
3. nov 2014

mne dr povedala, že si mám dať coca colu, ked to bude dlhsie trvat. Inak na zaciatku tehu by som si nedala ziaden liek. A tak ako pisu baby vyssie, vela tekutin a klud.

lishka
3. nov 2014

Ahoj, skus cinsku masticku (dostanes v kazdej lekarni, stoji to asi 1 euro) vmasirovat na spanky, alebo na siju. Mne to pomohlo 🙂

jankatrnka1
6. nov 2014

ahoj, pomaha tlacit na nervove zakoncenie, nachadza sa na koreni palca, skus vygooglit dake obrazky aby si ho nasla a funguje to

ollski
6. nov 2014

ja som si tiez davala 1/2 paralenu, ale gyn povedal ze kludne mozem aj cely....tiez ma riadne potrapili bolesti hlavy a potom zuby :-P 😉

emili162
6. nov 2014

ja som tiez trpela bolestami hlavy a to cele tehotenstvo a mne gynekolog povedal, ze si mam dat do dvojdecoveho pohara colu a prisipat jednu kavovu lyzicku nesky cafe. mne to sice vobec nezbralo, ale ty skus, mozno tebe ano.

maca283
18. nov 2014

Ja som pouzivala 31 bylin natrela spanky a bolest presla