Špinenie počas celého trimestra
Ahojte dievcata, viem ze tu je vela diskusii o jednorazovych spineniach, mna by vsak zaujimlo ci sa niektora stretla s dlhsich spinenim. Tzn niekolko tyzdnov. Ja som zacala v 6tt krvacat hnedou krvou, bezala som na pohotovost, vsetko bolo OK, na druhy den krvacanie prestalo, dali mi duphaston, magnerot a kyselinu listovu - vsetko 2x denne a od vtedy mam az do teraz take slabulinke spinenie...viem ze to nie je klasicky bezfarebny vytok (sorry za detailny popis), ale ako keby farby bielej kavy. Trva to uz 5 tyzden. Po navrate z nemocnice (lezala som tyzden) som bola u svojho obvodneho lekara, ktory ma pozrel a povedal, ze vsetko vyzera byt OK, a ze niektore zeny spinia aj do 4 mesiaca, a ze to nemusi nic znamenat. Na kontrolu idem v pondelok (4 tyzdne od poslednej navstevy dr), tak dufam, ze vsetko bude OK a dostaneme knizku.
Ma niektora skusenosti aj s takymto dlhym spinenim? Ak ano, kedy to prestalo? A cim to moze byt sposobene? Som z toho strasne nervozna :( lebo viem, ze to nie je fyziologicke, preto dakujem za kazdu radu alebo skusenost.
@zvolsiinylogin po kyretáži, sme nemali sex 6 týždňov, kvôli šestonedeliu...zbytočne sa neponáhľaj, bude to nepríjemné, máš to všetko ešte citlivé...a nie celkom zahojené, nezabudni že tam máš ranu, naviac hrozí riziko infekcie, ja osobne vôbec nedoporučujem. Ale rozhodnutie je na tebe 😎
Ahojte som pravdepodobne v 5tt u Dr som ešte nebola , 2x mi to ukazovalo po 2 slabé čiarky a teraz mi už 2 čiarky neukazuje .Test som si však nerobila ráno. Mám slabulinké farbenie nie krvácanie a nič ma nebolí.No zdá sa mi akoby sa my vytratlili tie príznaky tehotenstva ktoré som mala pred 2-3 dňami.. Znamená to že som potratila alebo ako si to mám vysvetliť? Dakujem
Tamuska18 a preco neides k lekarovi?
Stalo sa niektorej s vás niečo podobné a nebol to potrat? K lekárovi pojdem no nechcem tam okamžite ísť príde mi to také unáhlané.
Ahojte dievčatá. Ako vás tu tak čítam, musím sa zapojiť. Asi mi poradíte. V stredu som bola u doktora a povedal mi že je to 5tt. V ten večer som začala mať silno hnedý výtok a pár kvapiek krvi. Keď som potom ráno volala, sestrička ma upokojila, že pokial nekrvácam tak nemám stresovať. Stále špiním.
@zabka79 ahoj, ako?
@zvolsiinylogin Ahojky, my v pohodke, máme za sebou prvotrimestrálny skríning a dopadol veľmi dobre. Meriame 6,3 cm, podľa veľkosti plodu dnes sme začali 14tt. Špiním stále, doktor mi našiel malý hematóm a trošku mi placenta tlačí naň a preto to špinenie. Ako mi narastie bruško placenta vystúpi hore a už nebude tlačiť. Stále som na PN a musím mať kľudový režim...veľmi sa mi uľavilo...až teraz sa teším z tehotenstva. A Ty ako? ešte krvácaš či už si OK? alebo už si mala prvý menzes?
@zabka79 cakam na prvu mens., snazim sa zabudnut....maslela som, ze uz je to o.k...ale kde....po prvej pojdeme na to, alebo aspon po 6 tazdnoch...
baby našla som na FB stránku,je asi nová, ale veľmi ma zaujala, všetci sa môžu pýtať čo chcú anonymne, pridávať foto, skúste kuknúť https://www.facebook.com/pages/Materstvo-a-rodi...
@zvolsiinylogin na to proste nezabudneš...ale budeš vedieť normálne fungovať.....skús piť alchemilkový čaj, ja som ho pila na zahojenie rán po zákroku.
ahojte baby, špinenie v tehu vobec neberte na lahku vahu.. ja som postupila kyretaž teraz v marci bola som v 10 tt tehu...na sone som bola v 6 tt, a v 8 tt.. srdiečko ešte nebolo, plod meral 1,47 cm, ale pred 3 naštevom u gynek. som začala mat hnedy vytok čo prešlo na krvavy vytok...na druhy den som bežala k gyn. a napisal na papier Mised ab-zamlčany potrat.. moj problem bol aj v tom a to chcem upozronit každu mamičku.--aby ste dali pozor aku krvnu skupinu mate, pretože možno neviete ale kto ma RH neg... ten musi do 72 hodin dostat protilatkovu injekciu Rhegu, aby v nasledujucom tehu neboly žiadne komplikacie...bohužial ja som po porode tu injekciu nedostala a dopadla som takto... moje telo to tehu videl ako niečo zle a hned začal branit tomu aby to babo rastlo tak ako by to bolo potrebne.. tu injekciu po každom porode, po každom potrate/kyretaži/ treba dostat!!!
@marian86 Ja som bola na kyrete v piatok a v sobotu som dostala Rhegu, nakolko som negativna. Ale dostala som ju aj po predchadzajucom porode, mala som cisarsky a aj tak som bola na kyrete. Ale jasne, je to velmi dolezite, aby kazda zena s neg. krvnou skupinou dostala tu injekciu.
@zvolsiinylogin Ahojky, ako sa máš? a čo zdravie? už skúšate? My sme v poriadku, budúci týždeň sa už dozvieme čo to bude 😎
@zabka79 mi vcera prisla 🙂

@angels882 budem držať palce... 🙂