icon

Stierací žreb - oznámenie tehotenstva

12. nov 2021

Ahojte, kde okrem Sashe.sk xsi viem objednať žreb,kde po zotrrti človek uvidí,že čakáme bábätko ? Ďakujem 🙂

malinoismum
12. nov 2021

Nie- a mám overené ozaj všetko. 🙂
1 Jediná možnosť je kúpiť take samolepky ktoré sa stierajú (tie strieborné )- a vyhotoviť si to sama. (Ako napr . @mamelka)
My sme sa práve kvôli tomu, že je to
Dostupné len takto alebo zo sashe (ktorí mali akurát keď sme to chceli cca 3 týždne dovolenku)
rozhodli pre niečo takéto…)

autor
12. nov 2021

@malinoismum jeej to ste objednali niekde ?

malinoismum
12. nov 2021

A takto to vymyslela @mamelka ( s dovolením som ti to ukradla na tieto účely moja draha 🙂) ❤️❤️❤️
Bocinkavam Máriu 🌸💗

malinoismum
12. nov 2021

Ja som to objednala iba cez FaxCopy urobili mi viac návrhov. Pošlem do mailu?
Ak chces, pošli mi do súkromnej tvoj mailik a pošlem rada.

malinoismum
12. nov 2021

Ach asi som to vymazala - ale
Popozeraj na nete - ja som ani nemusela
Všetko som dohodla mailom- aj svoju predstavu a vybrala som si spomedzi 5 vzorov - a len som si došla vyzdvihnúť 🙂

autor
12. nov 2021

@malinoismum ale nieje to stieracie zrejme,že

malinoismum
12. nov 2021

Nie to v ponuke nemajú, aj to som overovala- fakt po celej republike. ☹ jedine sashe…

mamelka
12. nov 2021

@malinoismum Mária posiela naspäť 💋 no to moje bolo tak na rýchlo robené 😆 popri práci som to LTT stihla. Ale dievčatám sa to páčilo 🥰dá sa s tým viac ,,vyhrať,, ☺

malinoismum
12. nov 2021

@mamelka ❤️❤️❤️ aj tak si jedna z najobdivuhodnejsich žien a mamin tu 😊 Krásny večer poklady 🥰😊❣️

lintu
12. nov 2021

Kedysi na škole sme robili takú vyškrabávaciu techniku. Výkres sme zamaľovali voskovkami a to celé potreli tušom, do ktorého sme následne vyškrábavali rôzne obrazce. Teoreticky by sa to dalo použiť aj na to, čo potrebuješ. Text napísaný fixkou či perom by ale musel ísť na papier ako prvý.

mamelka
12. nov 2021

@malinoismum ďakujem krasne za milý kompliment 🥰

sim_simonka
15. nov 2021

Dajú sa objednať aj len tie stieracie srdiečka a návrh si spravíš sama.

monusqa23
4. jan 2022

Možno neskoro, ale ja som si vyrábala stieraci žreb sama, sú originál farby také, ja som si každému spravila sama žreb, sestrám že budú tety, rodičom že budú starí rodičia, starým rodičom že budú prastarí rodičia, keďže som kúpila farbu už som to porobila všetkým ešte aj kamošom sme dali takým dobrým, a oni tam mali iba že čakáme dieťa 🙂

ivkaaa123
Autor odpoveď zmazal
ivkaaa123
Odpoveď bola odstránená
radacak
8. sep 2023

@monusqa23 kde sa dajú kúpiť také farby? ďakujem