icon

Tehotenske týždne - prosím o vysvetlenie počítania

12. feb 2021

Ahojte s kamarátkou máme takú dilemu. Chodíme k tej istej gyn. Obidve sme tehotné.
Lenze ja som 7.1 bola v 5tt
a ona 18.1 v 4tt (zacinala)
Čiže mi to vychadzalo že o 3tyzdne je medzi nami rozdiel:/
Lenže teraz 10.2 bola u gyn a zevraj začína 11tt a to mi logicky nevychádza ako ma mohla dobehnúť a aj viac menej predbehnúť ^^ ...
A ešte gyn jej toho 10.2 dala potvrdenie o tehotenstve a že je v 3mesiaci 🤔
Takže baby máte nato nejaké vysvetlenie ? Lebo my sme už mimo z toho ^^ a hlavne nechápem tým týždňom že to u každej sa ráta inak alebo čo 🙄

Strana
z2
autor
12. feb 2021

@petamich 🙄 tak možné to je no veľa bab ktoré poznám tiež mali s nou problém ( moja kamaratka k nej chodila tiez bola tehotna ona to nezistila a mala nejaky zapal alebo co ktory sa neriešil hned kedze jej nespravila ziadne vysetrenia, tak kamaratka sla na rychlo k nejakemu chlapovi ze jej je zle a ze jej meskala MS a viete co?? Bolo jej povedane ze dietati nebije srdiecko..takze tolko k tomu ze u gyn sa nepotrati:D...)no ja som k nej šla však ja nebudem tehotná a bla bla tak som neriesila ... no ale ked toto sa stalo s touto kamoskou tak som na vazkach uvidume čo mi povie na ďalšom termíne a aké bude babo a či bude všetko OK

autor
12. feb 2021

Dobre ja radsej uzatvaram túto tému lebo mi prišlo zle zo spomienok na kamošku čo som predchvilkou písala 😐😫 ako bola úplne odpisana
Tak ja mu verím musí sa udržať keď na začiatku v 1mesiaci som v robote zdvihala boxi ktoré majú (10-20kg) (nevedela som ešte že som tehotná 😊)
A ďakujem všetkým z vás čo ste sa zapojili 🙂

Strana
z2