Tehotensky test - kedy najskôr odhalí tehotenstvo?
Ahojte,viete mi poradit,momentalne som cca tyzden po ovulke a mam priznaky tehotenstva...kedy cca mi moze najsmor ukazat test tehotenstvo ? Ake mate skusenosti
@rsiskar ja idem zajtra tak som zvedavá rodičia mi tvrdia že vraj to budú dvojičky ale nie som si istá lebo v rodine nemáme nikoho dvojčatá síce môžem byť tak ako tí uvidíme necháme sa prekvapiť ale brucho mám ako keby som bola 3-4 mesiaci strašne som nervózna a furt sa mu chce spať radšej by spala aj celý deň v kuse
@rsiskar a povedali ti ze mozes letiet? lebo ja by som mala ist o 2 tyzdne letecky a citam vselijake nazory na to...
@barborka8888 no veru nadšený neboli ale zase, povedali narovinu že nerobí dobre ten tlak akurát ale je to na mne povesť mi nemôžu že to neuškodí ani že uškodí. No podľa toho ako sa budeš cítiť. A ty máš kde letieť ? V kolkatom si? ... lebo ja čo som čítala tak celkom fajn, aj letušky letia normálne v prvom trimestri
@rsiskar o 2 tyzdne by som mala a len hodinovy let...dnes idem ku dr. tak som zvedava...strach mam aj ja riadny..mala by som byt teraz v 7tt,uvidim co mi povedia
@barborka8888 hm to nás pohode mna čaká toho lietania viac som z toho aj znechutená ale dúfam že všetko dobre dopadne a dovolenku si užijem ☹. A už si u lekára ?
@rsiskar uz to mam za sebou.Videla som babatko 😍 malo centimetrik a pol.. a lietadlom ist mozem,len ze mam vela chodit a pit. tak mi padol kamen zo srdca...
@barborka8888 supeeeer. To vážne už si videla to už je vážne veľké uuuz, držím palčeky aby dobre dopadlo a už si počula aj srdiečko ?:/)
@rsiskar nepocula ale videla som ako si bucha...asi to este nie je podstatne teraz merat...iba to doktorka zhodnotila ako vitalne tehotenstvo, o 3 tyzdne krv a o dalsie 2 dalsie sono... tak snad to pojde takto dobre aj dalej ☺️
@barborka8888 no veď to dúfam aj ja 🙂 už sa teším keď budem tak vidieť aj ja

@alexka50 nie ešte nebolo, asi až po dovolenke bude 🙂