Tehotenstvo 6 mesiacov po sekcii
Skúsenosti? Dakujem ha Vase odpovede.
@tosomja áno aj nám by to tak vychádzalo🤔 hlavne ako si zvladala tehu ako jazva či neťahala nebolela urcite si sa musela aj telesne šetriť, ako si zvládla to že si v určitom tt nemohla asi ani malého zdvíhať (opráv ma ak sa mylim), ako si zvládla dve deti s takýmto rozdielom😬
@tosomja uf pekne sa to číta 🙂 tak dúfam že nebudem mať ani ja problémy, a tiež dúfam že budú nerozlučna dvojka 🙏🏻
Nikto ti nezaruci ako to dopadne. Ja mam medzi detmi 3 roky rozdiel a aj tak som mala rupturu maternice ked prisli kontrakcie. Jazva nebolela, nepalila, nerezala, nepalila. Ruptura maternice vsak nie je bezna vec, tak drzim prst.
Ja som tehotna po sc. Rozdiel bude 15 mesiacov. Bolesti mam tie iste ako pri prvom ale tie so sc nijak nesuvisia. Jazva ma neboli nepali netaha maternica ma tentokrat neboli vobec lebo uz roztiahnuta bola akurat tentokrat som mala silne tehotenske nevolnosti co bol dobry zahul kedze dieta to nezaujima 😀 nosim doteraz na rukach. Chodit nevie a nezaujima ho ze ja som zas tehotna to je moj problem 🙂
tak... obcas sa zadari ;) mam deti do roka, prvy siel akutne sekciou, druhy uz sekciou planovanou. Tehu bolo uplne v pohode, na pocity si uz nepamatam, uz maju 11 a 12 ;) chceli ma nechat rodit normalne, nedovolila som - trvala som na sekcii. a spravila som dobre, jazvu som mala uz velmi tenku a realne pri kontrakcii hrozila ruptura...... toto ti nik nepovie ako to bude, treba ta sledovat, najma ku koncu.
deti do roka su zahul, je to na nervy - ale odkrutis si to razom a v konecnom dosledku by som nemenila ;)
Jasne že mi to nikto nezaručí o to ani nežiadam len sa pýtam na skúsenosti iných 🙂 tiež budem trvať na plánovanej sekci prvý bol akútne v hodine 12 keďže mal 5x šnúru okolo krku zelenu vodu a vážil 4,5kg 😬 takže myslím že aj druhé dieťa bude veľké a mohla by mi prasknúť jazva pri kontrakciach
Tiež som otehotnela 5m po druhej sekcií, zatiaľ všetko ok, uvidíme ako to bude pokračovať.
@liloastitch aký si tt?🙂
V auguste 2021 som rodila sekciou a teraz v novembri mám termín. Všetko je zatiaľ v poriadku, len chodím na poradne každý druhý týždeň, už asi od 20 týždňa. Musíš dávať väčší pozor, šetriť sa, nenamáhať. Maternica sa bude zväčšovať pomaly a dokáže sa prispôsobiť aj napriek jazve. Prajem príjemné tehotenstvo, kľudne napíš ak sa chceš porozprávať.
Aktuálne 12 tt.