Tehotenstvo a Utrogestan
Ahojte som po dvoch potratoch po roku a pol sa my podarilo otehotnieť som v treťom týždni tehotenstva a začala som špiniť rýchlo som utekala na pohotovosť pichli my injekciu proti krvácaniu predpísali my utrogestan a dycinone. Mám strach čo bude ďalej doktor na ultrazvuku nevidel nič len tehotenský vak . Ma niektorá podobne skusenosti a šťastný koniec tehotenstva?
@martina7788 v 3tt?? 3tyždem nastáva ovulácia
@duricova06 áno menštruácia my mešká 14dni dr vravel že som v treťom týždni
@martina7788 vies ako sa pocitaji tyzdne tehotenstva? Urcite doktor povedal, ze si v 3. tyzdni?
Ja som bola na prvý ultrazvuk 4 plus 3 dni bolo vidno gestacny vak , hneď ml nasadil utrogestan 1x denne vaginálne ,, na konci piateho aa 6 týždňa som začala spinit tmavohnede navýšil mi dávku utrogestan na 2x denne vaginálne .. ascorutin 3 x denne ( ja som brala ešte anopyrin 100mg 1x denne ) , potom to spinenie okolo 7 týždňa prestalo ,, Este potom v 14 týždni som raz zakrvacala , utrogestan som brala so 21 týždňa ..tiež som bola po dvoxh potratoch čiže som sa bala ze opäť nič z toho .. teraz som 30 týždeň tehu , treba veriť ❤️ držím vám palce nech všetko dobre dopadne až do úspešného konca .
@martina7788 lekár ti určite nepovedal že si v 3 týždni
@martina7788 kedy si mala poslednú ms?

@martina7788 v 3tt?? 3tyždem nastáva ovulácia