icon

Tehotenstvo krátko po prekonanom potrate

danka511
31. aug 2018

Zdravím, pred dvoma mesiacmi som prekonala potrat. Našťastie netrvalo dlho a znova sa mi podarilo otehotniet. Dnes som bola u lekárky, síce som len v 5. týždni, ale po prechádzajúcej skúsenosi som sla radsej skor. Lekárka zatila nič moc nevidela len gestačnný vačok,čo je pochopiteľné, ale trocha ma vystrašila že nad ním sa robí niečo ako krvácajúci vačok/dutinka. Povedala ze zatial to nie je nič vážne,niekedy sa to tvorí..ale mám z toho obavy, Mala ste niektorá niečo podobné? treba sa obávať znova najhoršieho? :(.. Predpísala mi inak utrogestan a femibion užívať. Vopred dakujem za všetky rady a skúsenosti

martikaus
31. aug 2018

@danka511 hlavne nestresuj a pozitivne!! Mala som podobne, mam 6rocneho chlapca. Presla som 3 potratmi, mame 2 krasne deti! Mysli pozitivne🙂

lilkaz
31. aug 2018

Prepac, ze sa ti sem vtriem do diskusie, lebo neviem ti poradit....len sa chcem opytat, to si otehotnela hned po prvej menstruacii po potrate? a mala si aj kyretaz? pytam sa, lebo tiez som potratila pred mesiacom, robili mi kyretaz a dr kazal cakat 3 mesiace, a mne sa to zda neuveritelne dlho 😞 tak, ja len, ze ci dr ti nic nevravela, ze to je priskoro znova na dalsie...a nedala ta hned na rizikove po potrate? A tiez ti poradim, ze nestresovat, aj ked to poznam, tiez sa budem uz teraz bat..drzim palce 🙂

danka511
autor
31. aug 2018

@martikaus ďakujem snazim sa mysliet pozitivne aj si vravim ze teraz to uz vyjde urcite len ma vystrasila s hentyn. Tak uvidim o tri týždne snad nebudem dotial Dr. potrebovat :(

danka511
autor
31. aug 2018

@lilkaz ja som mala prvy potrat spontanny, teda bola mi pichnuta vyvolavacka ale zakroku som sa našťastie vyhla. Ano otehotnela som znova po prvej menstruacii, dr sama povedala ze nemusíme dlho cakat s tym a po nej sa mozeme zacat snazit. Co sa aj podarilo ale aj tak sa este moc netesim a mam strach. Uvudime verim v to ze teraz to uz vyjde :-/. Ono zalezi aj na zene ako sa citi aj fyzicky aj psychicky. Každopádne budem držať palce 🙂