icon

Tehotenstvo mám potvrdené z testu a nemám žiadne bolesti prsníkov

mirka3169
29. jan 2022

Maminky, som 4+2 tehotenstvo potvrdené zatiaľ len podľa testu. Som druhýkrát tehu,no tentokrát žiadne bolenie prsníkov ani nič iné. Avšak dnes cítim, akoby mi "niečo" príliš tlačilo na pľúca. Cítim sa ako v 30tt 🤦je to normálne ?

nikpa
29. jan 2022

@mirka3169 nie 😄 to máš len v hlave. Alebo ak ťa aj niečo tlačí tak tá malá fazuľka to ešte nemôže byť. Inak ja som tiež mala druhé tehu bez príznakov

mirka3169
autor
29. jan 2022

@nikpa nie, nemám to v hlave, naozaj to cítim, že mám tam nejaký tlak. Viem že je nemožné aby ma miminko tam tlačilo. Len mi to nejde do hlavy 🤷

nikpa
29. jan 2022

@mirka3169 takto na začiatku je bežné rozťahovanie maternice a citlivé prsníky ale neviem čo by ťa mohlo tlačiť na pľúcach. Tak snáď to rýchlo prejde

mirka3169
autor
29. jan 2022

@nikpa no dúfam, lebo mi to nejde do hlavy. Áno v prvom ešte pred meškaním ms bolesť prsníkov, podbruška, tá klasika 😄 teraz som si ani nemyslela, že test vyjde pozitívny, keďže žiadne tieto príznaky 😄

ukulela
29. jan 2022

No tlak na plyca v 4+2 je nerealny z tehotenstva. Hladaj inu zdravotnu pricinu.

leuska1991
30. jan 2022

@mirka3169 ani ja som nemala a som v 20tyzdni. Cakam 4dieta a ziadne priznaky som nemala . Takze pokoj. Priznaky mozu aj nemusia byt. Tlak na plucach moze sposobovat zdravotny problem,chod k lekarovi.

evkamotka
30. jan 2022

Ja som mala cez druhe tehotenstvo uuuuuplne ine pocity a priznaky nez cez prve. Z prs si nic nerob.
Tie pľúca mozu byt od chrbtice aj z travenia. Pockaj par dni, skus lahko pocvicit na uvolnenie tela

mirka3169
autor
30. jan 2022

@evkamotka a bola tam aj zmena pohlavia? Že či tie príznaky nemôžu byť aj toho dôvodom

evkamotka
31. jan 2022

@mirka3169 oba razy chlapec