icon

Tehotenstvo s hematómom

babysilvinka2018
29. aug 2017

Viem , ze uz tu podobné témy boli diskutované, ale bola by som rada , keby sa ozvali žienky, ktoré majú hematom, ako to zvládajú.Ja ležím uz druhý týždeň, ale spinenie neprestáva, ako dlho trvalivam tieto problémy a ako ste ich zvládli.Ďakujem za každú radu a skusenosť🌻

nadejna7
29. aug 2017

Hlavne by si sa na to nemala nejak moc sustredit. Treba verit, ze to vsetko dobojujute do zdarneho konca a neboj sa, ak by sa doktoom nieco nepozdavalo, tak by isto nieco zacali robit😉

babysilvinka2018
autor
29. aug 2017

@nadejna7
No už som si polezala aj v nemocnici , ale verim stále, ze to bude ok.Mas podobnu skúsenosť?

bajjka
29. aug 2017

@babysilvinka2018 treba veriť a hlavne pokoj ja mám z hematomom dve zle skúsenosti ale stále verím že že raz sa to všetko podarí do vytúženého bábätká nášho druhého pokladu lebo jeden je už doma;))držím palce a treba mysliet pozitívne

tajnicka14
29. aug 2017

@babysilvinka2018 ja som mala hematom od 12 týždňa a krvacala a spinila som cca do 24. Až okolo 20tt zistili ze hematom bol iba na zaciatku a neskôr som krvacala kvoli nízko položenej placente. Ale všetko dobre dopadlo. Síce som ležala až do pôrodu a pribrala 30kil ale mám krásneho syna 😍

eny27
29. aug 2017

Ja som mala hematom od 8tt spinenie do cca 14tt. Potom som mala stale kludovy rezim az do 24tt a nakoniec som sa aj vratila do prace,ale len na kratko lebo sa mi skracoval krcok..urcite treba mysliet pozitivne ze vsetko dobre dopadne.