Tehotenstvo s hematómom
Viem , ze uz tu podobné témy boli diskutované, ale bola by som rada , keby sa ozvali žienky, ktoré majú hematom, ako to zvládajú.Ja ležím uz druhý týždeň, ale spinenie neprestáva, ako dlho trvalivam tieto problémy a ako ste ich zvládli.Ďakujem za každú radu a skusenosť🌻
@nadejna7
No už som si polezala aj v nemocnici , ale verim stále, ze to bude ok.Mas podobnu skúsenosť?
@babysilvinka2018 treba veriť a hlavne pokoj ja mám z hematomom dve zle skúsenosti ale stále verím že že raz sa to všetko podarí do vytúženého bábätká nášho druhého pokladu lebo jeden je už doma;))držím palce a treba mysliet pozitívne
@babysilvinka2018 ja som mala hematom od 12 týždňa a krvacala a spinila som cca do 24. Až okolo 20tt zistili ze hematom bol iba na zaciatku a neskôr som krvacala kvoli nízko položenej placente. Ale všetko dobre dopadlo. Síce som ležala až do pôrodu a pribrala 30kil ale mám krásneho syna 😍
Ja som mala hematom od 8tt spinenie do cca 14tt. Potom som mala stale kludovy rezim az do 24tt a nakoniec som sa aj vratila do prace,ale len na kratko lebo sa mi skracoval krcok..urcite treba mysliet pozitivne ze vsetko dobre dopadne.

Hlavne by si sa na to nemala nejak moc sustredit. Treba verit, ze to vsetko dobojujute do zdarneho konca a neboj sa, ak by sa doktoom nieco nepozdavalo, tak by isto nieco zacali robit😉