Tehotenstvo v 42. rokoch
Ahojte žienky, baby...
Je tu nejaká , ktorá ostala po 40ke tehotná a nastúpila hneď na začiatku na rizikové?
Alebo ostali by ste na rizikovom aj keby ste sa cítili dobre len vzhľadom k vyššiemu veku?
Prácu mám v pohode , sedavé zamestnanie/ aj keď 12-ky /.
Ďakujem.🙂
@kathie777 Rodila som 2. dieta ako 43 rocna. V 17tt som letela lietadlom, v 7. mesiaci na dovolenke pri mori autom (13 hod cesta) a tancovala som na svadbe. Na rizikovom som nebola ani na PN. Okrem toho, ze ma palila zaha vsetko fajn.
Ja som dost akcna, mam po 50, ale sportujem, beham....takze nejako vek nepocitujem
@lenci88 U mna to prichadza v zlomoch. Ze napriklad do 40ky som sa citila rovnako ako 20 rocna. Potom velky zlom a fyzicka isla dole. Teraz dalsi zlom nastal po 50ke.😝 (Nechce sa mi verit ze som skutocne v tom veku).😲
Ale psychicky sa to zlepsuje. Clovek nabera vekom skusenosti a sebadoveru a toto je tiez dolezite pri dietati, takze ak by som mala dieta ako mlada baba, vyzeral by moj pristup urcite inac.
@andreatytler to je pravda. Vsetko má aj výhody aj nevýhody. Ja som zase bola mladucka, naivná a tak rozum, čo mám teraz v 36 rokoch, tak je všetko úplne inac 🙂
@zitaje rodili ste prvé dieťa?
@bankulienka štvrté 🙂

@andreatytler no kto povie, ze vek nehrá rolu, tak klame sám seba. Ano, je to rozdiel veľký aspoň u mňa, keď som mala prvého na 21 a poslednú ma 34. Ale tak či tak je dieťa dar a máme šťastie, že sme sa mohli stať matkami. Prajem pevné nervy a energiu 😉🍀