Test na pohlavie na začiatku 10. týždňa
Chcem sa spytat, robila niektoa z vas ten test na pohlavie na zaciatku 10 tt alebo sa to musi robit len na konci.
od ukonceneho 10 tyzdna tehotenstva ich robia, cize uz 10+0 moze lekar realizovat odber, vysledok ale z etickych dovodov ti nepovedia skor ako v 12tt
@marticka92 tento test su zbytocne vyhodene peniaze
ukončený 10tt znamená, že začína 11 😉
@marticka92 takže na konci
@marticka92 ved to je hlupost nad hlupost. ako ti moc moze ukazat pohlavie? no nijako. pohlavie su chromozomy a to sa inak ako z krvi zistit predsa neda.
Dakujem asi si zaplatim ten babygen test.
@marticka92 ja som na nom bola a nelutujem,tam je ta informacia uplne presna
A čo to je za test ktorý si platíte? Ja som vždy bola na 3D ultrazvuku v 1 trimestri a v 13.tyzdni som vedela pohlavie.
@anastazia93 a 3d usg si neplatite?? Co ja viem tak sa za to plati.
@anastazia93 v 13tt bolo vidiet na sone pohlavie?
@marticka92 no jasné že sa platí, ale tak tam máte viac benefitov. Veď ja nikoho neodhovaram, prvýkrát to počujem, neviem aká je cena nič. 3D nie je lacný ale zároveň veľmi podrobne všetko skontrolujú, a ja idem hlavne kvôli skríningu preeklampsie, a následnej liečbe. Takže to má ozaj že medicínsky význam a benefit je že viete aj pohlavie.
@bejbs123 áno, idem na ďalší týždeň budem v 12;5 tt. ale na 3D USG ako píšem vyššie. U oboch mi povedali že je to na 90% a bola to aj pravda. Som zvedavá ako to bude tentokrát.
@marticka92
@bejbs123 a ak je pravda že stojí 85 eur tak presne tolko budem platiť aj za 3D, mám si prinsiet usb kľúč a dávajú aj fotky čo spravia a krátke video.
Ako neodhovaram od testu, a nerobil reklamu 3D ale keď je pravda že z toho testu viete len pohlavie a nič, a tu máte ďalších 30 medicínskych info ohladne dietatka plus pohlavie tak mi tá cena príde úplne premrštená.
Ja som cakala dievcatko ale test sa mi zafarbil na modro, takze u mna to dobre neukazalo.
@anastazia93 pytam sa preto,ze ja som bola v 13tt u dr.Grochala,ktory je spicka a o pohlavi v tomto tyzdni ani zmienka,boli sme aj teraz v 20tt a pytal sa ci vieme pohlavie a ked sme povedali,ze ano,tak pocas vysetrenia povedal,ze to potvrdzuje,ja viem odporucit Babygen test,je to z krvi a je to na 100% a vysledok mozte vediet dost skoro
@bejbs123 aha, nepoznám ho ale keď som si ho vyhladala tak práveže veľa písalo že im tiež povedal pphlavie. 🤷 tak neviem. No 3D usg nie je 100% ale v našej rodine sa zatiaľ všetkým trafili správne. A to sme boli ak u rôznych doktorov na 3D.
@anastazia93 myslim,ze ak doktor povedal pohlavie v takomto tt,skor to bolo o stastie,nie je to pravidlo,niekomu sa babo statocne schovava aj neskor a je jedno,ze je to 3d
@anastazia93 urcite pojdem
@bejbs123 no nemyslím si veru že to bola náhoda . Aspoň u nás v Košiciach. https://najmama.aktuality.sk/clanok/270875/geni...
@bejbs123 tak povedali mi aj teraz, 12;5 tt, podľa usg 12;3 vraj chlapec. Tak uvidíme. 🤷
@anastazia93 tak daj potom vediet,som zvedava,ci to vyjde
@bejbs123 trafili sa už dvakrát, hoci teraz trošku dúfam že sa netrafili 😄😄
@bejbs123 dnes som bola na poradni u svojho obvodného gyne (konci 14 týždeň, robil krátky usg on má normálny nie 3D a tiez spomínal že vyzerá že chlapec. Tak zdá sa že ozaj to tak bude.
@anastazia93 no super tak drzim palce ☺️,ja nelutujem,ze som bola na tych testovh,pretoze by sme asi doteraz nevedeli,co to je,lebo nasa princezna sa stale statocne schovava
@bejbs123 gratulujem k dievčatku 🙂

Myslis s krvi? Mne brali krv 12+0 a vysledky pohlavia budu 14+0..