Tupé bolesti v podbrušku v 8. týždni

xtremme
20. jan 2018

Ahojte,ktora z vas sa podeli o svoje skusenosti?Som v 8tt.Pred troma dnami som zacala mierne spinit tak mi urobili usg-babatko ok,ale jednu noc ma nechali v nemocnici davali mi injekcie proti bolesti a duphaston.po ustupeni spinenia ma nakoniec na druhy den preustili so domacej liecby,spinenie uz skoro ziadne ale takych tych tupych bolesti v podbrusku sa neviem zbavit pocas celeho dna.Duphaston stale uzivam.Nemala z Vas niektora podobne bolesti?

zazrak1991
20. jan 2018

Ja som mala asi do 14tt také bolesti. Síce som vôbec nespinila, ale duphaston som brala, a potom tie bolesti už prestali. Teraz mam raz za mesiac v čase kedy by som mala mat menzes 1 deň trosku bolesti ale inak je to už dobre ☺️

domikas
20. jan 2018

Ja som mala v prvom trimestri tiež bolesti brucha. Od žalúdka cez bolesť v podbrušku aj pichanie v okolí pupka. Kazdy deň má bolelo alebo pichalo niekde inde. V druhom trimestri to prestalo. Moja doktorka vravela že je to normálne.

andreablabla
20. jan 2018

Aj ja som v prvom tehotenstve mala tie bolesti. Vraj je to tym,ze sa maternica zvacsuje a tlaci na nejake drziaky po stranach. Tak mi to gyndos vysvetloval.......

luc289
20. jan 2018

ja som na tom bola tak isto bolesti spinenie pohotovost.. nasadili mi duphaston brala aom ho cca dva mesiace a uz beriem len magnezium ..

emikyana
10. mar 2018

Ahojte, nestretli ste sa na zaciatku tehotenstva s bolestou bedrovej kosti? Teraz som v 6tt a hlavne vecer mavam bolesti na lavej strane, mam pocit koby bolelea bedrova kost a do toho aj bolest podbruska. Myslite, ze je to normalne?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre