icon

Týždeň tehotenstva

aurelka1
4. feb 2022

Dobrý večer prajem bola som na ultrazvuku mam aj fotku sestrička vravela že som 4/5 týždňov podľa plodu
No Dr. vypočíta od poslednej menštruácie a vraj som 7 týždňov a 4 dní prosím vás môžem to zistiť sama už som znich ako blázon
Pri prvej dcérke som takéto problémy nemala

Týždeň tehotenstva
anjelicek26
4. feb 2022

Kedy si mala pozitivny tehotensky test? Podla sona je to ten 4-5.tyzden, este nevidno embryo, len zltkovy vak. V 7+4 by uz malo bit srdce ako zvon, ale toto urcite nie je osmy tyzden prebiehajuci... podla mna to mas cele posunute.

aurelka1
autor
4. feb 2022

@anjelicek26 21 januára som robila digitálny test clearblue ukázalo 2-3 už som stoho vážne zmetena🙈🙈

karem21
4. feb 2022

@aurelka1 ja mám taku fotku z 5+2tt, z 7+2 Už je bábätko vidno a bije aj srdiečko. Orientuj sa podľa sona. Možno si mala ovulaciu neskôr,stáva sa to aj ak máš pravidelný cyklus a pri nepravidelnom je to uplne bežné. Ale každopádne gratulujem 😊

aurelka1
autor
4. feb 2022

@karem21 ďakujem ti veľmi pekne ❤❤
Vieš čo všetko to bolo takto🙈🙈 14/12/2021 som mala ms 5 dní potom zase prišla mrcha 9 januára ale veľmi slabulinka snažili sme o babo lebo dcérka stále plakala ze je sama ze druhé detičky majú Sister čakala som na ovulaciu no neprišla tak som skúsila zrobiť aj tehotensky test to bolo 21januara a na teste som mala 2-3 som v zahraničí na papieri ukazovalo ze ak ukazuje 2-3 tak to je 3-4 týždne aj dr. to takto čítala som zvedavá kedy ma čaká pôrod😀🙈 ale ďakujem Bohu ze sa nám podarilo po roku otehotnieť❤❤

bebotka
4. feb 2022

@aurelka1 no neviem, tie týždne nejak nesedia lebo ak by si mala začiatok cyklu 9 januára, tak 21 by si nemohla mať 2-3 týždne na teste čo značí 4-5 týždeň tehotenstva, a ak počítas, že si mohla otehotnieť ešte v Tom decembri tak to už by musel byť plodik viditeľný už aj s akciou srdiečka. Uvidíš ako sa to bude vyvíjať ďalej držím palce

emalka
4. feb 2022

Ten digitalny test treba brat naozaj len velmi orientacne, pretoze kazda z nas ma ine hodnoty hcg v prvych dnoch/tyzdnoch a vobec to nemusi sediet. Niektore baby maju pociatovne hodnoty nizke a ine zacinaju ovela vyssie.
1-2 tyzden zacina na 10 mIu/ml
2-3 tyzden zacina na 153
3+ tyzden zacina na 2753

Ja som ho pouzivala tak ze som si kupila dva a urobila som si ich s tyzdnovym rozdielom pre pokoj na dusi do prveho sona ze to hcg rastie.

Orientovala by som sa podla sona a nie podla menstruacie, lebo ovulacia moze skakat a aj ta slabulinka mrcha mohla byt len nejaky hematom 🤷‍♀️

aurelka1
autor
4. feb 2022

@bebotka ďakujem ti veľmi pekne❤❤ práve preto už nechápem všetkému som stoho mimo

aurelka1
autor
4. feb 2022

@emalka riadim sa podľa toho vieš co mam aj obavy bola som na sono povedali ze bábätko je tam kde ma byt ze nieje to mimo maternice ráno jak vstanem idem na toaletu sa mi pri prvom močení ukáže na papieri krv fakt už nevládzem som nadne veľmi sa bojím

karem21
4. feb 2022

@aurelka1 neboj sa hlavne nestresuj ja som zistila že som tehu ešte pred termínom ms, stále ma bolelo brucho ako keby už mali prísť a neprišli aj som spinila, taká bleducko ružová niekedy hned a krv, ale malilinko len ked som sa utrela. Spinila som od 5tt asi do 9tt, nie každý deň, dr kázal kludovy rezim,Nedvihat hlavne tazke, brala som Utrogestan dnes už som v 12tt a babo je ok. Držím palce🍀

aurelka1
autor
4. feb 2022

@karem21 ďakujem ti veľmi pekne za tie slová❤❤❤ som v zahraničí tu sú lekári taky...nemám slov tak ma vystrašil doktor ze možno som mimo maternice možno potrat ze mam počkať 2 dní a zoberú ma na ultrazvuk šla som do nemocnice na to ultrazvuk normálne na brucho sa nedalo mala som prázdny mechúr tak z dola mi robila povedala ze je maličké tam kde ma byt ďalší appoitment mam 17/2 dúfam ze to bude v poriadku tak ma vystrašil ze zo spánku som sa budila a plakala😔 mne dali tehotenské vitamíny

karem21
5. feb 2022

@aurelka1 17.2 uvidíš aj ❤, v 8+2 som videla naše sa aj hýbať.. 🙂

aurelka1
autor
5. feb 2022

@karem21 ❤❤❤❤ tak ti veľmi ďakujem veľmi ma vedia tvoje slová okludnit vážne dúfam ze to tak bude😘💖

vladkaharvan
11. dec 2024

Chcela by som sa opitať meška mi už 2 mesiace robila som si Tehotenský test bol negatívni … v ponďelok som bola o doktora spravil my utrazvuk ukázalo mi taku bielo bublinu v maternici na druhy den my zobral krv na hcg dnes mi prisly vysletki hcg bolo 0 teraz neviem že čo to može byť potrebovala vy som radu od vas ďakujem