Týždeň tehotenstva
Dobrý večer prajem bola som na ultrazvuku mam aj fotku sestrička vravela že som 4/5 týždňov podľa plodu
No Dr. vypočíta od poslednej menštruácie a vraj som 7 týždňov a 4 dní prosím vás môžem to zistiť sama už som znich ako blázon
Pri prvej dcérke som takéto problémy nemala

@anjelicek26 21 januára som robila digitálny test clearblue ukázalo 2-3 už som stoho vážne zmetena🙈🙈
@karem21 ďakujem ti veľmi pekne ❤❤
Vieš čo všetko to bolo takto🙈🙈 14/12/2021 som mala ms 5 dní potom zase prišla mrcha 9 januára ale veľmi slabulinka snažili sme o babo lebo dcérka stále plakala ze je sama ze druhé detičky majú Sister čakala som na ovulaciu no neprišla tak som skúsila zrobiť aj tehotensky test to bolo 21januara a na teste som mala 2-3 som v zahraničí na papieri ukazovalo ze ak ukazuje 2-3 tak to je 3-4 týždne aj dr. to takto čítala som zvedavá kedy ma čaká pôrod😀🙈 ale ďakujem Bohu ze sa nám podarilo po roku otehotnieť❤❤
@aurelka1 no neviem, tie týždne nejak nesedia lebo ak by si mala začiatok cyklu 9 januára, tak 21 by si nemohla mať 2-3 týždne na teste čo značí 4-5 týždeň tehotenstva, a ak počítas, že si mohla otehotnieť ešte v Tom decembri tak to už by musel byť plodik viditeľný už aj s akciou srdiečka. Uvidíš ako sa to bude vyvíjať ďalej držím palce
Ten digitalny test treba brat naozaj len velmi orientacne, pretoze kazda z nas ma ine hodnoty hcg v prvych dnoch/tyzdnoch a vobec to nemusi sediet. Niektore baby maju pociatovne hodnoty nizke a ine zacinaju ovela vyssie.
1-2 tyzden zacina na 10 mIu/ml
2-3 tyzden zacina na 153
3+ tyzden zacina na 2753
Ja som ho pouzivala tak ze som si kupila dva a urobila som si ich s tyzdnovym rozdielom pre pokoj na dusi do prveho sona ze to hcg rastie.
Orientovala by som sa podla sona a nie podla menstruacie, lebo ovulacia moze skakat a aj ta slabulinka mrcha mohla byt len nejaky hematom 🤷♀️
@aurelka1 neboj sa hlavne nestresuj ja som zistila že som tehu ešte pred termínom ms, stále ma bolelo brucho ako keby už mali prísť a neprišli aj som spinila, taká bleducko ružová niekedy hned a krv, ale malilinko len ked som sa utrela. Spinila som od 5tt asi do 9tt, nie každý deň, dr kázal kludovy rezim,Nedvihat hlavne tazke, brala som Utrogestan dnes už som v 12tt a babo je ok. Držím palce🍀
@karem21 ďakujem ti veľmi pekne za tie slová❤❤❤ som v zahraničí tu sú lekári taky...nemám slov tak ma vystrašil doktor ze možno som mimo maternice možno potrat ze mam počkať 2 dní a zoberú ma na ultrazvuk šla som do nemocnice na to ultrazvuk normálne na brucho sa nedalo mala som prázdny mechúr tak z dola mi robila povedala ze je maličké tam kde ma byt ďalší appoitment mam 17/2 dúfam ze to bude v poriadku tak ma vystrašil ze zo spánku som sa budila a plakala😔 mne dali tehotenské vitamíny
Chcela by som sa opitať meška mi už 2 mesiace robila som si Tehotenský test bol negatívni … v ponďelok som bola o doktora spravil my utrazvuk ukázalo mi taku bielo bublinu v maternici na druhy den my zobral krv na hcg dnes mi prisly vysletki hcg bolo 0 teraz neviem že čo to može byť potrebovala vy som radu od vas ďakujem

Kedy si mala pozitivny tehotensky test? Podla sona je to ten 4-5.tyzden, este nevidno embryo, len zltkovy vak. V 7+4 by uz malo bit srdce ako zvon, ale toto urcite nie je osmy tyzden prebiehajuci... podla mna to mas cele posunute.