icon

Uloženie plodu v jazve po cisárskom

nellyza27
8. júl 2017

Ahojte,poslednu menzes som mala 18.5

nellyza27
autor
8. júl 2017

a k doktorovi som bola objednana 6.7.2017,ale tam nebol.7.7.2017 so rano trosku spinila tak som k nemu sla a poslal ma do nemocnice s tym,ze nevidi ani vacok ani plod,len nejaky utvar v jazve po cisarskom a ze ak sa tehotnost uhniezdila tam,tak mi hrozi,ze mi praskne maternica.vcera som mala hcg 3840 a dnes 3880,mam strach,stale mi hovoria,ze to asi budu musiet ukoncit.nestalo sa vam to niektorej?

tova
8. júl 2017

kedy si mala cisarsky?

nellyza27
autor
8. júl 2017

pred 5,5 rokov

tova
8. júl 2017

@nellyza27 oh boze, ved to je velmi dlho. Nic nepraskne, daj si take situacie overit 2-3 lekarmi predtym nez ta vylakaju. Praveze ked zeny nemozu otehotniet tak maju operacie, vysetrenia kde sa maternica tocha poskriabe a vtedy sa lahsie tam uhniezdi.

nellyza27
autor
8. júl 2017

uz to videlo 5 lekarov,primar povedal,ze sa s takym niecim rste nestretli.Ale oni tam nevidia ani vacok,ani plod,ani akciu srdiecka,len nejaky utvar v jazve

tova
8. júl 2017

@nellyza27 to bolo len v jednej nemocinci a jeden utz? skus k inemu dr. kde maju iny pristroj a mozno aj lepsie trocha pockat. (mna pred 2r. gyn. vyplasil ze mam najmenej 10 myomy na maternici a musia ist von, ale ked nerastu a nerobia problem mozeme sledovat, o 2r. ten isty dr. povedal ze zazracne tam uz nevidi myomy. ) no ti poviem , odbornici - myomy len tak nemiznu

mawka
8. júl 2017

@tova ale moze prasknut. u mna to riesili pri druhom tiez a bolo to len tak tak. dokonca merali neskor hrubku steny maternice v tom mieste. lebo hrozilo prasknutie. ale vsetko dobre dopadlo aj so 4 kilovym babom. akura druhy cisarak, bo von sa jej nechcelo a vyvolavacku kvoli tomu dat nemohli. najvacsie obavy boli v poslednom trimestri.

gabriella93
8. júl 2017

Ja som ostala tehotná po 9 mesiacoch od cisára a som v pohode... Aj jazva ok všetko... Dala by som skontrolovať v súkromnej klinike alebo v inej nemocnici

nellyza27
autor
8. júl 2017

ja som bola u mojho gynekologa sukromnej ambulancii a v nemocnici na 3 roznych pristrojoch a roznymi doktormi

bosoriak
8. júl 2017

@nellyza27 HCg mas velmi nizke a navyse ti takto pomaly rastie, nieco nebude v poriadku. Spytaj sa lekarov, nechaj si vsetko vysvetlit od nich, nie od anonymov z fora, ktori ta ani nevideli.
Drzim palce.

nellyza27
autor
8. júl 2017

dnes som sa na to hcg pytala lekarky,povexala,ze je to este v norme a ze uvidia ako bude rast do pondelka,ze by mal byt odstup medzi odbermi 48 hodin.dakujem

nellyza27
autor
8. júl 2017

@bosoriak
prosim ta a vies mi napisat ake by som mala mat hcg?ja sa v tom vobec nevyznam

bosoriak
8. júl 2017

@nellyza27 HCg sa ma raz za 48 hodin zdvojnasobit. Uvidis v pondelok. Hodnota nie je dolezita, dolezite je to nasobenie. Naozaj, pytaj sa lekarov.

nellyza27
autor
8. júl 2017

@bosoriak dakujem

sitik
15. jan 2020

nellyza27 ako to celé dopadlo? Kamarátka sa nachádza v rovnakej situácii 😔

sitik
15. jan 2020

@nellyza27 ako to dopadlo?

nellyza27
autor
15. jan 2020

@sitik ahoj, zle, plod odumrel asi 2 dni po tom, ako to zistili. Prajem jej vela sil