Uloženie plodu v jazve po cisárskom
Ahojte,poslednu menzes som mala 18.5
kedy si mala cisarsky?
pred 5,5 rokov
uz to videlo 5 lekarov,primar povedal,ze sa s takym niecim rste nestretli.Ale oni tam nevidia ani vacok,ani plod,ani akciu srdiecka,len nejaky utvar v jazve
@nellyza27 to bolo len v jednej nemocinci a jeden utz? skus k inemu dr. kde maju iny pristroj a mozno aj lepsie trocha pockat. (mna pred 2r. gyn. vyplasil ze mam najmenej 10 myomy na maternici a musia ist von, ale ked nerastu a nerobia problem mozeme sledovat, o 2r. ten isty dr. povedal ze zazracne tam uz nevidi myomy. ) no ti poviem , odbornici - myomy len tak nemiznu
@tova ale moze prasknut. u mna to riesili pri druhom tiez a bolo to len tak tak. dokonca merali neskor hrubku steny maternice v tom mieste. lebo hrozilo prasknutie. ale vsetko dobre dopadlo aj so 4 kilovym babom. akura druhy cisarak, bo von sa jej nechcelo a vyvolavacku kvoli tomu dat nemohli. najvacsie obavy boli v poslednom trimestri.
Ja som ostala tehotná po 9 mesiacoch od cisára a som v pohode... Aj jazva ok všetko... Dala by som skontrolovať v súkromnej klinike alebo v inej nemocnici
ja som bola u mojho gynekologa sukromnej ambulancii a v nemocnici na 3 roznych pristrojoch a roznymi doktormi
dnes som sa na to hcg pytala lekarky,povexala,ze je to este v norme a ze uvidia ako bude rast do pondelka,ze by mal byt odstup medzi odbermi 48 hodin.dakujem
nellyza27 ako to celé dopadlo? Kamarátka sa nachádza v rovnakej situácii 😔

a k doktorovi som bola objednana 6.7.2017,ale tam nebol.7.7.2017 so rano trosku spinila tak som k nemu sla a poslal ma do nemocnice s tym,ze nevidi ani vacok ani plod,len nejaky utvar v jazve po cisarskom a ze ak sa tehotnost uhniezdila tam,tak mi hrozi,ze mi praskne maternica.vcera som mala hcg 3840 a dnes 3880,mam strach,stale mi hovoria,ze to asi budu musiet ukoncit.nestalo sa vam to niektorej?