Únik moču v 17tt?
Ahojte, v poslednej dobe mam stále mokré gatky teraz aj vložku som len v 17 tt je podľa vás možné žeby som neudržala moc? Príde mi to divne lebo dneska som stála a to sa mi nechcelo ani tak cikat a trosku mi uslo a snažila som sa udržať... A ušlo aj tak a na záchode vyšli zomna 4 kvapky co si o tom myslite? Ďakujem za každú odpoveď. 🙂
Jojojoj a pockaj ked budes kychat az vtedy si budes ucvrnkavat 😁😁
Trosku ste ma ukludnili baby... Lebo ma napadlo ci mi neunika plodová voda a zľakla som sa a nechcem robiť zbytočne haló stoho
Ja sa pocikam stale ked kycham a nestihnem prekrížiť nohy 😂😂👍 asi od 27tt
Ja si nestihnem ani uvedomiť kedy sa to stalo niekedy
Ja mam silny výtok počas celého tehotenstva. Pri prvom som mala niekedy mokré gatky aj legíny.
Držím palce! ❤️
@ankare ďakujem krásne no tak aspoň viem ze niesom sama a ze sa to stáva ❤️❤️
Ja som s tým tiež mala problém počas tehotenstva. Ale upravilo sa to po pôrode..
Ja to mam stale po prvom porode...teraz som 2x tehotna...nosim stale slip vlozku a je to ovela lepsie..po 2. porode to chcel riesit intenzivne...cvicenie, laser nieco....dost mi to vadi...
Tak čo pozerám nieje to zjavne nič nezvyčajné 🙂 len trosku nepríjemné 😀
Vitaj v klube :D na konci prveho tehu mi stacilo pomysliet si na zachod a uz som aj curala... Manzel sa naramne bavil. A raz som v 3trimestei sa zobudila a pod sebou mokry flak. Tak som isla na gyndu ze bud som sa pocurala alebo mi voda odtiekla... Hadaj co to bolo.... Inak ked dosledne a pravidelne cvixim dno, moc to pomaha. Akonahle prestanem, zase to zacne 🙂

Moze byt, stiahni si appku a cvic kegelove cviky. Ak nemas pevne panvove dno tak akonahle zacne relaxin posobit a trosku to pritlaci ta vaha maternice s babom moze trosku uniknut.