icon

Únik moču v 17tt?

28. apr 2020

Ahojte, v poslednej dobe mam stále mokré gatky teraz aj vložku som len v 17 tt je podľa vás možné žeby som neudržala moc? Príde mi to divne lebo dneska som stála a to sa mi nechcelo ani tak cikat a trosku mi uslo a snažila som sa udržať... A ušlo aj tak a na záchode vyšli zomna 4 kvapky co si o tom myslite? Ďakujem za každú odpoveď. 🙂

kiki68
28. apr 2020

Moze byt, stiahni si appku a cvic kegelove cviky. Ak nemas pevne panvove dno tak akonahle zacne relaxin posobit a trosku to pritlaci ta vaha maternice s babom moze trosku uniknut.

smejko25
28. apr 2020

Jojojoj a pockaj ked budes kychat az vtedy si budes ucvrnkavat 😁😁

autor
28. apr 2020

Trosku ste ma ukludnili baby... Lebo ma napadlo ci mi neunika plodová voda a zľakla som sa a nechcem robiť zbytočne haló stoho

aylinn
28. apr 2020

Ja sa pocikam stale ked kycham a nestihnem prekrížiť nohy 😂😂👍 asi od 27tt

aylinn
28. apr 2020

@aylinn teda cvrknem ale tak viac trosku😂

autor
28. apr 2020

Ja si nestihnem ani uvedomiť kedy sa to stalo niekedy

althejka
28. apr 2020

@aylinn jansom raz, slovom RAZ sla po porode na trampolinu...🙈😏

ankare
28. apr 2020

Ja mam silny výtok počas celého tehotenstva. Pri prvom som mala niekedy mokré gatky aj legíny.
Držím palce! ❤️

autor
28. apr 2020

@ankare ďakujem krásne no tak aspoň viem ze niesom sama a ze sa to stáva ❤️❤️

zuz02
28. apr 2020

Ja som s tým tiež mala problém počas tehotenstva. Ale upravilo sa to po pôrode..

babuli
29. apr 2020

Ja to mam stale po prvom porode...teraz som 2x tehotna...nosim stale slip vlozku a je to ovela lepsie..po 2. porode to chcel riesit intenzivne...cvicenie, laser nieco....dost mi to vadi...

autor
29. apr 2020

Tak čo pozerám nieje to zjavne nič nezvyčajné 🙂 len trosku nepríjemné 😀

mischelin89
1. máj 2020

Vitaj v klube :D na konci prveho tehu mi stacilo pomysliet si na zachod a uz som aj curala... Manzel sa naramne bavil. A raz som v 3trimestei sa zobudila a pod sebou mokry flak. Tak som isla na gyndu ze bud som sa pocurala alebo mi voda odtiekla... Hadaj co to bolo.... Inak ked dosledne a pravidelne cvixim dno, moc to pomaha. Akonahle prestanem, zase to zacne 🙂