V 5tt necítim príznaky.
Ahojte, som v 5tt a necítim, ze by prsia boleli tak ako napr. 4tt. Je to normalne? Alebo to znamena nieco zlé?
Ja to mam tiež tak, občas bolo občas nie.. No oveľa menej ako na úplnom začiatku.. Som 7+3
Ja som do 10 týždňa nemala žiadne príznaky v 11tt som začala vracať a v 12 tt to všetko prestalo 😉 jedine co ma drží sú závrate 🤦♀️ bud rada ze nemáš žiadne príznaky.... Niektoré majú všetky a ver ze by sa s tebou radi vymenili
Ja som v 6tt a vôbec nič žiadne príznaky, jediné čo mám je že som stále hladná, ale inak nič ma nebolí, nevraciam, žiadne tehotenské príznaky
Mna pri potrate boleli hrozne prsia a to som si myslela ze vsetko je ok, ale casom splasli a bolo zle, teraz zase dalsie tehu a mam ich len trocha napate no zase je mi dost zle, vsetko mi smrdi 🙈 som 5tt 2
Buď rada, ja už som v 5tt vracala a odvtedy bola ďalších 10 týždňoch na liekoch a infúziách. Dosť som závidela ženám, ktoré v tomto čase ani nevedeli, že sú v tom.

ahoj, tie prsniky mozes raz citit a raz necitit, napriklad mas dlhsie podprsenku, potom das dole, pobolieva viac, ako ked mas cely den dolu..este to nemusi nic znamenat, pozitivne mysli 🙂 drzim palce 🙂