icon

V ktorom som týždni?

petuskaa12
17. feb 2016

Ahojte, od kazdeho pocujem nieco ine tak chcem radu od vas, mamiciek. Posledny menzes som mala 11.1.2016 a k oplodneniu doslo 19.1.2016 🙂 v ktorom som tyzdni?

busy
17. feb 2016

@petuskaa12 vo vseobecnosti sa to rata od posledneho menzesu. Takze si to vypocitaj. Ale pocas tehulkovania sa ti to moze upravit podla toho ako bude tvoje babatko rast a vyvijat sa. To ti gynekolog potom povie ak sa nieco zmeni. Ale podla nejakej normy sa to rata od poslednej menstruacie. 😉 dufam,ze som sa spravne vyjadrila a ze som zodpovedala na tvoju otazku 😉

havedka
17. feb 2016

ano rata sa to od prveho dna poslednej menstruacie,ale ty vies presne ktory den si otehotnela tak myslim ze je to jednoduche mala by si byt v 4tyzdni,ci?

alchemilkazltozelena
17. feb 2016

Podla mna si v 5.tyzdni, TP 18.10. PODLA MRCHY

misel0806
17. feb 2016

@petuskaa12 vygoogli si tehotensku kalkulacku a ukaze ti v ktorom si tyzdny kedy bola pravdebodobnost otehotnenia aj termin porodu. Take jednoducheee....😁😀

ukulela
17. feb 2016

rata sa to odprveho dna poslednej menstruacie. takze si 5 tt. tak to rata aj lekar. ten ale podla sona moze termin posunut. ale teda prvy prepocet sa robi podla menzesu. ide o to, ze sa pocita (poviem to ozaj laicky) cely cyklus vajicka - este pred oplodnenim. takze v podstate este ani tehotna nie si, ale uz sa ti rata akoze prvy tyzden 🙂 mierne paradoxne, ale rata sa to tak.
a ajktomu oplodneniu, ze stemali v tom termine sex neznamena, ze k oplodneniu doslo hned. spermie mohli na vajicko cakat. ale teda ty vies, kedy si mala podne dni 🙂
drzipalce, zelam vsetko dobre.