icon

V ktorom som týždni?

peterek414
14. máj 2014

Ahojte poradte v kolkom som tyzdny doktor mi povedal ze som v 4 tyzdni a a ja som to pocitala a vychadza mi to ze som v 6 tyzdni........ posledna menstruacia bola 2.4 a ciklus mamvam 32 dni....... poradte mi prosim vas

maribell
14. máj 2014

@peterek414 to v podstate nikde nevies kedy si mala ovulaciu cize tak .. velkosotu je mozno na tolko a podla cyklu na tolko 🙂 .. 2 tyzdne hore dole to neries ..ono sa to este upravi ked budes chodit na sono 🙂 ja npr doteraz nemam presny termin a to uz som v 26 tt mam od 17.8 - 25.8 .. lebo poslednu ms som mala 10.11 a ovulaciu mi vypocital na zhruba 27.11 ..lenze ja som mala ovulaciu az 4.12 ..cize preto vznikaju tieto chaosy 😀

peterek414
autor
14. máj 2014

@maribell lebo som bola v pondelok na kontrole a povedal ze v maternici mam gestacni vak a ze som v 4 tyzdni a mam prist o 3 tyzdne tak sa bojim ze ci uz mal byt vydno aj plod alebo este je cas aby sa ubjavil......a kedy bola ovulacia to anilen netusim ......

maribell
14. máj 2014

@peterek414 bat sa urcite nemusis .. v 4 tt je velmi zriedka nieo vidiet ..niekedy este ani v 6 tt neni vidiet 🙂

peterek414
autor
14. máj 2014

@maribell dakujem za povzbudive slova.....a hadam vydrzim tie 3 tyzdneeeeeeeeeeeeee 🙂

habibi78
14. máj 2014

@peterek414 plod niekedy nie je vidieť ani v 6 týždni, takze kľud 🙂

aneta_knezovicova
14. máj 2014

@peterek414 na prvej kontrole mi povedali, ze podla get. vaku som 6+4tt a ked som prisla o dva tyzne podla plodika som bola v 6+2tt..... takze vobec sa este netrap, ak je babo v poriadku, ty nemas ziaden problem netrap sa a tera som podla PM 13tt a podla fazulky 10tt.... a vsetko je v poriadku, si tehotna a uzivaj si 😀