icon

V ktorom týždni by som mala byť?

9. okt 2023

Dobrý deň, 2 októbra som bola u lekára a plod sedi na 7+2tt , no mne už 31.8. Digitálny test ukázal 1-2, podľa toho čo som si tu pozerala v diskusiách by som teda už 31.8. Mala byť v 5tt nie ? Nech rátam jak rátam stále mi to nevychádza. Je niečo zle ?

tamta
9. okt 2023

Test reaguje len na hodnotu hcg, nic viac.. Nemusí byť presný.. Ovuláciu vieš, kedy si mala? Najpresnejši bude prvotrimestralny screening, podla neho ti určia aj TP, ktorym sa budú všetci riadiť az do pôrodu.

clori
9. okt 2023

riad sa nateraz ultrazvukom. tehu test vie riadne skreslit. tam totiz zalezi, aky mas koncentrovany moc a nasledne ako silne sa sfarbia ciarky, ktore senzor precita. ak ti test ukaze 1-2, mozes byt este len na samom zaciatku tehotenstva v 4. tyzdni.

jahvoodka
9. okt 2023

Pouzila si cleatblue digital test? Lebo pri tomto teste znamena 1-2, ze ste pocali, 1-2 tyzdne od pocatia,teda, ze si v case jeho robenia bola v 3-4tt (ak mas dlzku cyklu 28dni).

gejb
9. okt 2023

Najdi si na internete akukolvek online tehotensku kalkulačku, ta ti povie presne v ktorom si týždni.

anavixy
9. okt 2023

A podla PM by si mala byt aky tyzden? Riad sa menstruaciu a tym ci to sedi podla sona, ak sedi, tak neries. Ak nesedi, tak treba pockat do konca prveho trimestra, ci sa to vyrovna alebo to bude podla sona stale inak (vacsinou sa riadi sonom, cca 2t rozdiel je brany ako ok). Pokial tehotenstvo prosperuje, tak test je zbytocne brat do uvahy.

autor
9. okt 2023

@tamta neviem a cyklus mam nepravidelný.
@gejb podľa toho mi to nesedi, niesom idiot, preto sa pýtam tu.

@anavixy posledná ms 30.jul. preto... nech rátam ako rátam nijak mi to nesedí ani s ms ani s testami

anavixy
9. okt 2023

A to bola prva navsteva gyn? Srdiecko bilo?
Ak hej, tak podla mna bud si mala poriadne posunutu ovulaciu (ked mas nepravidelnu menstruaciu, tak kludne) alebo chyba merania, co pri takomto tyzdni je skor nepravedpodobne a hlavne to embryo je aj viditelne ine v 7 a 10tt.. takze sa priklanam k prvej moznosti a riadila by som sa sonom, nezostava ti ine, nez cakat do dalsej kontroly ci sa termin potvrdi. Drzim palce nech pekne rastie🍀

autor
9. okt 2023

@anavixy dakujem

autor
9. okt 2023

@anavixy a ano bilo