V ktorom týždni ste boli na skríning?
Ahojte môžem sa spýtať v ktorom týždni ste boli na scrining a kde v prešovskom kraji a v ktorom týždni ste tam boli mne akurát začal 11/1 deň
@gabriela198 ja idem 13+2 🙂
Ahoj ja som bola v 12+1 a bola som v Starej Ľubovni
@gabriela198 Na screening u svojej gyn som bola v pondelok babo bolo väčšie čiže podľa sono 12+3 a zajtra idem ešte na jedno do súkromnej v Saci to 3D 🙂
U mna neskoro na 13+4 myslim, tam bola nejaka hranica a len tak tak sa stihalo. Zial plne terminy boli. Ale to bol Komplet kombinovany test. Ten bezny skrining bol 11+6, to som dostala aj tehu knizku vtedy
@aiv lebo ja ešte knižku nemám a neviem či by ma zobrali na to 3D čo robía v Prešove
@kiki68 ku svojmu gynekológovi idem až na druhý týždeň keď budem v 12 tt ale knižku mi ešte nevistavil tak neviem či má zoberú aj bez knižky na ten scrining v Prešove
@andrejkap123 a kde ideš keď môžem vedieť
@gabriela198 mne bolo treba výmenný lístok od mojej gyn, tehotenskú knižku nechceli
@gabriela198 ja som tam volala a objednávala som sa asi v 7+3 a pani mi povedala, že mam priniesť knižku a ak nebudem mat nevadi.. ale s tým, že ty píšeš o Presov tak ty máš na mysli asi SonoClinc, tí majú pobočku v PO aj v KE. Ale neviem ako to bude s termínmi, majú toho veľa a preto sa má objednávať tak vopred. Skús čím skôr zavolať aj do Prešova aj do Kosic, či majú niečo voľne.. a skús zavolať aj do Šace ak by SonoClinic nemali voľne a tiež ešte je v Myslave v KE 🙂
@gabriela198 vezmu bez knizky, ono sa to iba potom napise gyndosom ten nalez zo spravy zo skriningu. Tie potrebne udaje. To sa neboj. Tehu Knicks nie je ziadna podmienka niecoho

Ja som bola v 12+1tt