Väčší plod v 12. týždni

sovidzka
12. apr 2014

dobry den, chcela by som sa spytat co znamena skratka z ultrazvuku crl 18,3-12+6 a bpd x fod 53,7-12+0. Pani doktorka vravela ze plod je vacsi, viem ze som v 11+4. Mali ste podobnu skusenost? Je to bezne? Dakujem..

effkaa
12. apr 2014

jasne, neboj sa 🙂 vsetko je OK. My sme mali pri neskorsom ultrazvuku uplne sialene rozmery a maly je krasny zdravy chlapcek. Ked to nemeria uplne presne, moze sa stat, ze to skace aj o cele tyzdne. Radsej si pockaj do dalsieho uzv a uvidis, co ti povie potom.

effkaa
12. apr 2014

este to som ti chcela, mne robila lekarka uzv v 16. tyzdni, hlavicka bola o 2 cele tyzdne vacsia, brusko bolo o cca 2 - 3 tyzdne stihlejsie, nozicka zodpovedala velkosti. cize rozdiel medzi hlavickou a bruskom bol minimalne 4 tyzdne, uz si to presne nepamatam, bolo to pred 3 rokmi... Ale tipujem, ze bud sa jej smykla ruka alebo neviem co. Ako hovorim, v 20. tyzdni na velkom uzv bolo vsetko v poriadku a maly sa narodil uplne zdravy

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre