icon

Veľká odchýlka podľa MS a USG

oneva243
Dnes o 11:04

Ahojte, prosím vás neprešla si tým niektorá z vás s tým že to dopadlo dobre? Posledná ms 28.10. mávam dlhšie cykly a posunutu ovulaciu. Podľa ms som dnes 9+2. U doktora som bola 8+0 a bol pritomný zltkovy vak 4mm a embryo len 1,5mm bez akcie, už to sa mu nepáčilo. Potom som bola u neho 9+0, embryo malo 3,5mm a akcia srdca bola +- (nebol si istý, niečo tam blikotalo) a už robil katastrofálne scenáre ale ešte mi dal týždeň. Je možné že toto ešte môže dopadnúť dobre?

dixitka
Dnes o 12:17

@oneva243 veľké nádeje by som si nerobila :( ten nález v 8+0 mohol byť ok, ak nevieš, kedy si mala ovuláciu, ale za týždeň by malo embryo v tomto období narásť o 7 mm (cca 1 mm denne) - ak narástlo len o 2 mm, to je veľmi máličko. No kiežby to dopadlo dobre…

majamat
Dnes o 13:02
@dixitka

@oneva243 veľké nádeje by som si nerobila :( ten nález v 8+0 mohol byť ok, ak nevieš, kedy si mala ovuláciu, ale za týždeň by malo embryo v tomto období narásť o 7 mm (cca 1 mm denne) - ak narástlo len o 2 mm, to je veľmi máličko. No kiežby to dopadlo dobre…

@dixitka nema tma byt cm? v 8tt je velkost bezne 1,5-2cm.
tym padom by bol narast za tyzden 15mm, co je ok.

dixitka
Dnes o 13:11
@majamat

@dixitka nema tma byt cm? v 8tt je velkost bezne 1,5-2cm.
tym padom by bol narast za tyzden 15mm, co je ok.

@majamat no hej, v 8+0 tt by malo mať približne 1,5 cm, ale pri takej veľkosti by akciu srdca zaručene videl, ak by tam bola. No aj nález 1,5 mm, ako uvádza autorka, mohol byť ok, ak mala ovuláciu cca o 2 týždne posunutú - pri dlhých nepravidelných cykloch nič nezvačajné… ale že potom za týždeň narástlo len na 3,5 mm, to už nie je dobré…

majamat
Dnes o 13:50
@dixitka

@majamat no hej, v 8+0 tt by malo mať približne 1,5 cm, ale pri takej veľkosti by akciu srdca zaručene videl, ak by tam bola. No aj nález 1,5 mm, ako uvádza autorka, mohol byť ok, ak mala ovuláciu cca o 2 týždne posunutú - pri dlhých nepravidelných cykloch nič nezvačajné… ale že potom za týždeň narástlo len na 3,5 mm, to už nie je dobré…

@dixitka tam je napisane, ze malo 3,5mm. cize to moze byt ze malo 3,5cm. narastlo 1,5cm/15mm
to je dobry narast.

majamat
Dnes o 13:51
@dixitka

@dixitka ta akcia neviem, no kludne moze byt, ze nema dost citlive sono. mame tu gynekologa, ktory si robi sono, ale ak chce nieco oficialne potvrdit, tak posiela k inemu dr. tazko teda povedat, cim to bolo

oneva243
autor
Dnes o 14:22

Sú to mm nie CM, len teda dal tomu šancu lebo pred týždňom srdiečko nebolo vôbec a teraz tam nejaká akcia bola a nárast bol aj keď malý...tak asi už len cakat

majamat
Dnes o 14:43
@oneva243

Sú to mm nie CM, len teda dal tomu šancu lebo pred týždňom srdiečko nebolo vôbec a teraz tam nejaká akcia bola a nárast bol aj keď malý...tak asi už len cakat

@oneva243 potom to ale nesedi. v 8tt ma byt embrio v cm, nie v mm. potom to nesedi na 8tt, ako si pisala.

majamat
Dnes o 14:45
@oneva243

@oneva243 to by vychadzalo na 6tt

majamat
Dnes o 14:46
@oneva243

@oneva243 jaj, uz som to pochopila, teraz si 9+2tt. a bola si 8tt, ja som to pochopila, ez na 8tt to vyzeralo predtym.
no ak su to len mm, potom je to fakt malo.

nevies kedy bola ovulka?

majamat
Dnes o 14:47

a ano za tyzden 2mm je malo, nevyzera to dobre.
akciu mohol nevidiet, resp aj videl, aj nevidel, elbo uz mohla byt nepravidelna

oneva243
autor
Dnes o 15:16
@majamat

@oneva243 jaj, uz som to pochopila, teraz si 9+2tt. a bola si 8tt, ja som to pochopila, ez na 8tt to vyzeralo predtym.
no ak su to len mm, potom je to fakt malo.

nevies kedy bola ovulka?

@majamat ovu mám určite posunutu lebo mávam dlhe cykly ale nemám to od sledované, nakoľko to bola "nehoda" sedelo by mi to že to je takto posunute len ten malý nárast je asi zlý...tak už počkám do pondelka