Veľké brucho v 11. týždni
Ahojte, máte skúsenosť viacnásobné mamičky, že vám pri ďalšom tehotenstve vyskočilo bruško strašne rýchlo? Akože ja som až šokovaná, mne sa to už nedá ani pod bundou skryť. Dvojičky nečakám podľa utz
ano aj ja pri druhom. v 10tt som už veselo nosila tehu veci
Pri prvom sa mi v 6tr pýtali ci som tehu. Pri treťom sa ma pýtali už pred otehotnenim vlastne
ja som mala aj pri prvom clekpm fajn brusko a pred porodom sa ma sestricka v nemocke pytala, ci cakam dvojicky.
Pri prvom sa ani v 20tt nedalo vidiet, druhe tak postupne islo a tretie som ledva prve tyzdne schovala. Niekto si aj tak vsimol.
@martinka444 ahoj. Mozem sa spytat, ako si pokracovala? Ci ti to brusko rastlo dalej tak, ako na zaciatku? Ja som teraz 11tt a mam rovnake brusko ako ty na fotke. Bude to isto aj zlym travenim, ale ak budem takto pokracovat, neviem ako budem vyzerat v 9.mesiaci😅
@edi16 no teraz som 33+4 a vyzerám takto, ľudia si myslia že už to mám za pár a ja termín 11.8.
@martinka444 jeeej, krasna si, gratulujem🥰 tak ešte to neni za rohom fakt😄

Zle travenie, naduvanie, ochabnute svalstvo z predchadzajucich tehotenstiev, maternica rychlejsie sa zvacsujuca. Tu mas dovody.