Vidíte na ultrazvuku dva plody?
O týždeň idem na ďalší tak uvidím len by som chcela vedieť či tam niekto vidíte dve viem že je to skoro ale aj rak skúsim. Ďakujem za odpovede.

@sherynkamalinka to ze u teba to bolo vidiet uz v 3 tyzdni neznamena ze to je tak u kazdej predsa, bolo bu dobre vychadzat z priemeru aj ked kazde tehotenstvo je ine.
@vevericaxxl tak este dalsie dva neiste tyzdne :/ v kazdom pripade je stastie ze je v maternici a nie niekde vo vajecniku zatulane. Druhe pozitivum je ze podla mna narastlo oproti poslednemu sonu. Minule mi vysvetlovala moja gyneko ze napriklad tu znacku sona co ma, tak uz existuje 20 generacia a ona ma napr. nejaku 10tu v ordinacii a ze dufa ze ked ju splati tak si bude moct kupit aspon 13ku. Kazdy novsi model je o nieco lepsi a preto niekde uz lekar vidi a niekde nie nieco na sone. Citis sa ako?
@vevericaxxl presne takto vyzeralo moje sono v 5tt. Ako v tvojom poslednom komentári. Respektíve asi v 6tt. Všetko bolo v poriadku, o dva týždne bolo už aj srdiečko a teraz máme.2,5r dcerku. Držím palce
Cítim sa dobre občas mi býva zle alebo mi niečo smrdí alebo mi býva niekedy strašne teplo ale potom to vždy prejde ale inak všetko v poriadku. Ja tiež dúfam že keď pôjdem o dva týždne bude všetko v poriadku.
@vevericaxxl jeden lekár mi vždy povedal, že hlava je základ a ak to potrebujem mám chodiť na sono aj kazdy tyzden. Je to lepšie ako keby som sedela doma a trápila sa. Choď na sono ako samoplatca
@vevericaxxl neboj všetko bude dobre 🙂 ja som mala rozdiel 2 týždne chodila som každé dva týždne s úplne malou dušičkou čo mi doktor povie po predchádzajúcom potrate a nakoniec som prišla a že podla veľkosti to vychadzalo na deň presne s ms...a už mám doma dvojtýždňového veľkého chlapčiaka ☺️ držím palce nech je všetko v poriadku.
@vevericaxxl tak to su uzasne spravy ❤️❤️❤️ tie dva tyzdne utiekli ako voda. Tfuj tfuj, nech ste zdravi obaja nech je vsetko ok.
@vevericaxxl gratulujem 😊 ktory tyzden teda ti vychadza?
7+4 dneska a Ďakujem 🙏

@vevericaxxl No neviem, ja som mala takéto niečo v marci tohto roku. Vzniknutá anembryola. Začala som potom aj spinit, a nakoniec to odišlo ako silnejšia menštruácia. A je to lepšie, keď to odíde samo, lebo kyret je invazívny a ešte aj musíš čakať pár mesiacov, ak sa chceš ďalej snažiť o bábo. Keď to odíde samo, tak sa môžete snažiť hneď 🙂