icon

Vidno tehotenské bruško v deviatom týždni tehotenstva?

18. jún 2025

Ahojte babulky 😊 možno divná otázka, ale mňa moc zaujíma či vám už vidno tehotenské bruško v 9tt? 😁
U mňa je to druhé tehu a v 9 TT vyzerá takto ..

Vidno tehotenské bruško v deviatom týždni tehotenstva?
Strana
z2
kitycat
18. jún 2025

Ako uprimne, tam budu aj nejake vrstvy prveho dietata. Nemala som take v 9tt pri druhom

autor
18. jún 2025
@kitycat

Ako uprimne, tam budu aj nejake vrstvy prveho dietata. Nemala som take v 9tt pri druhom

@kitycat ano určite je tam niečo z prvého tehu keďže som mala sekciu, takže to bruško sa potom stiahnuť nedalo

mdse
18. jún 2025

To si nafúknutá, čo je normálne v teho, aj keď teda takéto brucho som ešte v 9.tt nevidela. Reálne je maternica ešte veľmi malá. Keď ležíš na chrbte, tak si ju ešte ani nenahmatáš pri dotyku. Ak máš diastázu, to má tiež vplyv.

jaskolka
18. jún 2025

Si zrejme aj nafúknutá,to je úplne normálne v tehotenstve, keďže sa mení a spomaľuje trávenie.

autor
18. jún 2025
@mdse

To si nafúknutá, čo je normálne v teho, aj keď teda takéto brucho som ešte v 9.tt nevidela. Reálne je maternica ešte veľmi malá. Keď ležíš na chrbte, tak si ju ešte ani nenahmatáš pri dotyku. Ak máš diastázu, to má tiež vplyv.

@mdse diastazu mi lekári nikdy nepotvrdili ale keď o tej diagnóze čítam tak myslím,že ju mám

januska12323
18. jún 2025

Normálne brucho keď si ani pred 9. týždňami nemala ploché.

ika02
18. jún 2025

Ahoj, ja som také mala v 7. mesiaci. Čakáš trojičky?

svetlonos
18. jún 2025

Také veľké brucho som mala v 5 -6 mesiaci až, a to som pred tehotenstvom nebola zrovna plochá.

really8
18. jún 2025

Nie, v deviatom tyzdni mi nebolo vobec nic vidno. A to som otehotnela do roka. Toto bude vela tuku

ivik4
18. jún 2025

Az v 7 mesiaci som prestala byt plocha ako doska. Takze nie nebolo a taketo som v 9tyzdni este ani nevidela

evcagabi
18. jún 2025

Ak si mala take brucho pred tehotnestvom tak jasne, ze zrazu sa nezmeni.

ha_ha
18. jún 2025

😲 V 9. týždni som ani nevedela, že som tehotná, brucho úplne ploché.

zuzubb007
18. jún 2025

Fúha v 9 týždni som takéto bruško v živote nevidela, to je reálne fotka tak na 6-7 mesiac, ale ak si mala tucnejsie brucho aj predtým niektoré ženy tak majú, že vyzerajú ako tehotné a niesu, treba sa spýtať doktora

cimage
18. jún 2025

Mozne to je. Kamoska mala tiez vacsie a vyzerala skor na dvojicky. Ja som na konci 1trimestra pri druhom uz nevedela zamaskovat tehotenstvo.

princezna_bosorka
18. jún 2025

2. tehotenstvo by malo byt vidnl viac, ale toto je extrem....

tim23
18. jún 2025

Autorka a nemáš fotku spred tehotenstva? Akože ja som mala v takom skorom štádiu tiež väčšie brucho, bola som nafúknutá ale toto sa mi zdá byť moc

domka222
18. jún 2025

Aj mňa zaujíma fotka pred. Lebo ja v 9tt som začala len cítiť, že ma tlačia rifle.

lienka.7
18. jún 2025

@autorka mala som menšie brucho pri pôrode ako ty teraz 🙈 ako sorry za uprimnost, ale ako budeš asi vyzerať deň pred pôrodom si neuvažovala???

oliviakatka
18. jún 2025

Som 34+6 a takéto nemám 🙈 ale áno zo začiatku ma nafukovalo presne takto podobne

arianna25
19. jún 2025

Autorka je pravdepodobne typ postavy jabĺčko, čiže prsia a bruško. Plus samozrejme to že po prvom tehotenstve bruško ostalo.
Ja mám kamarátku ktorá nie je tehotná a ma po dvoch deťoch ešte väčšie brucho.

autor
19. jún 2025
@arianna25

Autorka je pravdepodobne typ postavy jabĺčko, čiže prsia a bruško. Plus samozrejme to že po prvom tehotenstve bruško ostalo.
Ja mám kamarátku ktorá nie je tehotná a ma po dvoch deťoch ešte väčšie brucho.

@arianna25 ano presne..mám mega prsia a ostalo mi viditelne bruško z prvého tehotenstva a diaztáza tiež robí svoje,žiaľ

autor
19. jún 2025
@lienka.7

@autorka mala som menšie brucho pri pôrode ako ty teraz 🙈 ako sorry za uprimnost, ale ako budeš asi vyzerať deň pred pôrodom si neuvažovala???

@lienka.7 budem vyzerať tehotná s veľkým bruchom 😁

s11e22
19. jún 2025

Waaau, takéto nemám ani ja v 21tt. :D každopádne si myslím ze aj ja na začiatku som mala dosť to bruško nafúknuté. Podľa mňa je bruško krásne a užijete si ho teda o to viac a dlhšie. Svedčí Vám to 🫶

autor
19. jún 2025
@s11e22

Waaau, takéto nemám ani ja v 21tt. :D každopádne si myslím ze aj ja na začiatku som mala dosť to bruško nafúknuté. Podľa mňa je bruško krásne a užijete si ho teda o to viac a dlhšie. Svedčí Vám to 🫶

@s11e22 ste milá, ďakujem 🥰

lenka2710
19. jún 2025

Ja som také nemala, ale mužova sesternica, jej bolo takmer hneď na začiatku tehu vidieť tehotenské bruško! Bola som s nou v auguste, termín mala na marec a hneď som vedela, že je tehu! Ja som ani na začiatku 8.mesiaca nemala také bruško

lienka.7
19. jún 2025
@anonym_autor

@lienka.7 budem vyzerať tehotná s veľkým bruchom 😁

@autorka to nebolo myslene v zlom 😉💕
Mna sa prednosta na sone týždeň pred pôrodom pýtal, ze kde mam brucho 🙈🤣

katusik456
19. jún 2025

Môže byt vplyvom diastazy, ktorá nebola nijak riešená. Škoda veľká, lebo držať to bruško neskôr alebo ak teraz, bude pre teba dosť náročné. Ono treba sa hýbať aj počas tehotenstva, zas nie ke to choroba keď sa dá. Takéto som mala možno v 8 mesiaci tehotenstva … len jednému nerozumiem, viem nedostatok času a energie, prečo ženy kapituluju polial ide o svoju postavu po dieťati? Veľa mladých žien takto vidím po tehotenstve s takou tukovou vrstvou na bruchu pritom nie sú obézne, ale nadváhu majú a zdravé to nie je. Pri dnešných info ktoré máte za 5 minút ohľadom stravy no nechápem. Reálne ma zaujíma odhliadnuc od toho ako to vyzerá ale to sa človek cíti fajn? Ja som tehotenstvo a bruško extra neprežívala, vadilo mi ku koncu a to som ho mala o niečo väčšie ako autorka, vadilo mi že som sa nevedela tak hýbať ako chcem. Našťastie mojou snahou som po pôrode naspäť a mám svoju postavu o niečo chudšiu ako som bola späť. Len mi je ľúto, z akého dôvodu sa nechcú aj iné ženy cítiť dobre

maya_hi
19. jún 2025

Noo ja som takto vyzerala pri prvom tesne pred pôrodom a pri druhom tak v 7-8 mesiaci 🙂 a to bol 4 kilový chalan

mdse
19. jún 2025
@katusik456

Môže byt vplyvom diastazy, ktorá nebola nijak riešená. Škoda veľká, lebo držať to bruško neskôr alebo ak teraz, bude pre teba dosť náročné. Ono treba sa hýbať aj počas tehotenstva, zas nie ke to choroba keď sa dá. Takéto som mala možno v 8 mesiaci tehotenstva … len jednému nerozumiem, viem nedostatok času a energie, prečo ženy kapituluju polial ide o svoju postavu po dieťati? Veľa mladých žien takto vidím po tehotenstve s takou tukovou vrstvou na bruchu pritom nie sú obézne, ale nadváhu majú a zdravé to nie je. Pri dnešných info ktoré máte za 5 minút ohľadom stravy no nechápem. Reálne ma zaujíma odhliadnuc od toho ako to vyzerá ale to sa človek cíti fajn? Ja som tehotenstvo a bruško extra neprežívala, vadilo mi ku koncu a to som ho mala o niečo väčšie ako autorka, vadilo mi že som sa nevedela tak hýbať ako chcem. Našťastie mojou snahou som po pôrode naspäť a mám svoju postavu o niečo chudšiu ako som bola späť. Len mi je ľúto, z akého dôvodu sa nechcú aj iné ženy cítiť dobre

@katusik456 pekne napísanē a stotožňujem sa s tým.

anickaf1983
8. júl 2025
@jaskolka

Si zrejme aj nafúknutá,to je úplne normálne v tehotenstve, keďže sa mení a spomaľuje trávenie.

@jaskolka presne tak a ešte sa aj rozťahuje maternica .

Strana
z2