icon

Vidno tehotenské bruško v deviatom týždni tehotenstva?

18. jún 2025

Ahojte babulky 😊 možno divná otázka, ale mňa moc zaujíma či vám už vidno tehotenské bruško v 9tt? 😁
U mňa je to druhé tehu a v 9 TT vyzerá takto ..

Vidno tehotenské bruško v deviatom týždni tehotenstva?
Strana
z2
sense
8. júl 2025

Takéto brucho som mala keď som šla rodiť., v 9tt keby mi nie je zle ani neviem že som tehotná

jamidea
8. júl 2025

@anonym_autor nie, toto je tucne brucho. V 9tyzdni nie je vidno u priemernej zeny nic, u chudej moze byt trosku vypukle.

melany444
1. aug 2025

@anonym_autor ahoj ja som také mala v 8 mesiaci ale bolo to prvé tehu a syn bol veľmi natlačeny dole v panve takže fakt som mala malé bruško.
Tiež si myslím ze to budeš skôr nafúknuta

terry658
1. aug 2025
@katusik456

Môže byt vplyvom diastazy, ktorá nebola nijak riešená. Škoda veľká, lebo držať to bruško neskôr alebo ak teraz, bude pre teba dosť náročné. Ono treba sa hýbať aj počas tehotenstva, zas nie ke to choroba keď sa dá. Takéto som mala možno v 8 mesiaci tehotenstva … len jednému nerozumiem, viem nedostatok času a energie, prečo ženy kapituluju polial ide o svoju postavu po dieťati? Veľa mladých žien takto vidím po tehotenstve s takou tukovou vrstvou na bruchu pritom nie sú obézne, ale nadváhu majú a zdravé to nie je. Pri dnešných info ktoré máte za 5 minút ohľadom stravy no nechápem. Reálne ma zaujíma odhliadnuc od toho ako to vyzerá ale to sa človek cíti fajn? Ja som tehotenstvo a bruško extra neprežívala, vadilo mi ku koncu a to som ho mala o niečo väčšie ako autorka, vadilo mi že som sa nevedela tak hýbať ako chcem. Našťastie mojou snahou som po pôrode naspäť a mám svoju postavu o niečo chudšiu ako som bola späť. Len mi je ľúto, z akého dôvodu sa nechcú aj iné ženy cítiť dobre

@katusik456 ja môžem povedať len sama na sebe, že udržať u mňa nejakú normálnu postavu je nemožné. Musela by som úplne a tým myslím úplne vyradiť sacharidy. Všetko vážiť a nikdy neprestať. Takýto život je pre moje bežné fungovanie nemožný.
Ja minam energiu na deti, ich aktivity a rozvoj. Nemám za deň väčšinou ani sekundu pre seba. A ak mám som rada, že stihnem sprchu.
Moje deri ani jedno nespalo noc do 3,5 roka. Môj dvojročný ešte stále máva bdelé okná aj niekoľko hodín v noci. Ráno idem do práce. Ver mi, že po takejto noci ti kašlem na postavičku. Snažim sa prežiť, podať výkon v práci a keď sa vrátim naplno sa venovať deťom a rodine.

terry658
1. aug 2025

@anonym_autor ja úplne normálne, že máš bruško hneď vypuklé pri druhom tehotenstve. Pri treťom je to ešte viac vidieť. Nechci vedieť aké mám ja teraz pri štvrtom 🙈
Hlavne že je bábo ok. Z komentárov extra super modeliek, ktoré deti nosia na pôrodný sál v ruksaku si nič nerob.

Strana
z2