icon

Vitamíny New Life od CaliVita verzus Femibion

gabika4
30. dec 2020

Dobrý deň, vedela by mi nejaká ženička porovnať tieto vitamíny na základe zloženia, že čo je lepšie v tehotenstve aj pred? Dávam tu aj fotky zloženia, to s väčším písmom je New Life a to pri ktorom sa píše, že v 1 tabletke je Femibion. Hocijaké skúsenosti potešia.

Vitamíny New Life od CaliVita verzus FemibionVitamíny New Life od CaliVita verzus Femibion
petamich
30. dec 2020

@gabika4 mne repro imunologicka rovnako ako hematologicka povedali ze pred a v prvych tyzdnoch su najdolezitejsie kyselina listova a D3, ostatne by clovek mal bez problemov prijat v beznej strave, D3 mi dokonca kazala zvysit na 2000 tych medzinarodnych jednotiek, v New Life ako pozeram D3 vobec nemas a kyseliny listovej je tam malo, odporucaju 400-800, je tam ale zasa inozitol - ten je vraj dobry pri snazeni sa, ja som Femibion zacala brat az po potvrdeni tehotenstva, dovtedy som si separe kupila len kys. listovu a D3

gabika4
autor
30. dec 2020

@petamich jaj, ďakujem za koment, ja z toho neviem výjsť...beriem zatiaľ New Life a kyselinu listovú (tú osobitne pridávam ja i manžel)....mám doma aj D3, tak si pridám i to 🙂...mne sa videlo, že je tam málo kyseliny listovej, tak som si sama pridala...a plánovala som prejsť v prípadnom tehotenstve na Femibion, len neviem či je to lepšie ako new life...inak vraj to New life sa počas snaženia má brať 2 tabletky denne...myslíte, že to by stačilo?

petamich
30. dec 2020

@gabika4 myslim, ze urcite ano 🙂 mne len lekarka povedala, ze vacsinu veci by mal mat clovek z beznej stravy a ze tie pripravky si zbytocne predrazene, preto som to ja tak kombinovala ze najskor len kys. listovu a Dcko a potom som vymenila za Femibion a teraz som ho nap. vobec nejedla, mala som "ranne" nevolnosti cely den od rana do noci a po Femibione mi bolo este horsie 😂 ono to babo si uz potom zoberie co potrebuje, cize nie je zle to doplnat ale asi aj bez toho by to slo, tak pripadne vyskusate uvidite a drzim paste!

gabika4
autor
30. dec 2020

@petamich my už jedno dieťa máme, skoro trojročné....pred tehotenstvom som brala len kyselinu listovú a počas tehotenstva v prvom trimestri femibion, keďže mi bolo neskutočne zle, napínalo ma aj zo zvuku mixéra, dokonca som nemohla pozrieť ani na hrniec, ako ma naplo :D takže som veľa nepojedla, preto som začala brať ten femibion, ale v ďalších trimestroch mi lekár dal iné vitamíny, tuším LadeeVita...

petamich
30. dec 2020

@gabika4 asi viem o com hovorite 😂 ja cakam prve a kamosky co nedavno rodili, ze to je pohoda, ani zle nam nebolo atd. a ja som myslela ze asi zomriem miestami a akurat som lezala na vorvana na gauci a zila na maslovom pecive a to obdivujem zeny co popri tom maju male dieta alebo aj dve, ja som ledva pracu zvladala a to robim z domu teraz, cize myslim, ze aj ten New Life aj Femibion urcite budu stacit 😀

gabika4
autor
30. dec 2020

@petamich ja som pri prvom dieťati nepracovala, keďže som skončila v jednej práci a mala som nastúpiť do ďalšej, ale keď som zistila, že som tehotná, tak som nenastúpila, tak som ostala doma (zo zdravotných dôvodov)...a dobre som urobila, predtým som pracovala v mš ako učiteľka, a ten smrad z jedla by som nedala :D ...tiež som žila na pečive, mäso neexistovalo pre mňa a aj zo zeleniny ma napínalo :D ...vraj pri dievčatách býva zle, u mňa to teda platilo :D ....preto si hľadám vitamíny i na teraz, lebo viem ako to dopadne :D