icon

Vitamíny v 1. trimestri - Femibion 1

26. júl 2022

Ahojte zachvilu budem uz v 2trimestry chcem sa opytat mam pokracovat vo femibion 2 alebo radsej nieco ine? Pripadne co ste brali vy ? Dakujeeem

nina004
26. júl 2022

Z femibion 2 mi bolo dosť zle. Stále sa mi z neho grgala ryba. Pri synovi som mala mamavit a po nich mi nič nebolo. 🤷

autor
26. júl 2022

@nina004 este som ho nezacala uzivat .. tak zato sa pytam ... tak co je lepsie 🙂 este som citala dobre recenzie na lejdyvita

ropucha6
26. júl 2022

Ja pokracujem s 2jkou, nie je mi z neho nic.

lenkadenisa
26. júl 2022

Ja som mala pri prvej GS mamavit a pri druhej a treťom mám femibion. Ide aj o cenu, koľko si ochotná zaplatiť.

autor
26. júl 2022

Nejde mi o cenu .. ale na femibion som citala ze byva zle.. potom zevraj su väcsie deti 😃 a ze sa ma brat obden 🤷‍♀️ ty
Tu dvojku myslim.. a beriete tu dvojku dve tabletky hned po sebe?a kazdy den Ide mi hlavne o to ze ktore su lepsie 😃 ci maju vsetky tie vitaminy rovnako .. pri prvom som brala len obycajnu kyselinu listovu ..

l_u_c_k_a111
27. júl 2022

normalne som presla z femibion 1 na femibion 2 tak jak pisu v letaciku … nie je mi po nom zle vsetko je ok pijem 2 tablety hned za sebou a babo zatial velke nie je :D

autor
28. júl 2022

Kamoska brala fenibion 1 a potom 2 a narodil sa jej 4500g maly .. my sme uz teraz o 5dni väcsi moze to byt aj tym?

jjanulienka
28. júl 2022

Ja som sa pýtala mojej kamarátky gynekologicky, že čo brala ona keď bola tehotná... povedala, že len cistu kyselinu listovú žiadny femibion alebo iné premultivitaminovane umeliny🤷🏽‍♀️

01matrioska
Odpoveď bola odstránená