Vstrebal sa Vam hematóm ?
Ahojte. Baby som v 7tt a zistili mi hematom 13×25mm. Beriem progestanelle a k tomu som dostale injrkcie prolutax. Ake mate skusenosti prosim Vas. Pomohlo Vam nieco ine nato aby sa vstrebal ?
Ja som začala krvácať v 9tt. Tiež som mala hematon. Brala som ascorutin,kanavit,duphaston.Postupne sa vstrebal.
ahojte. Dakujem za odpoved. Ja som doma ale mam prisny kludovy rezim. Tak verim velmi moc ze sa vstrebe a nic sa nestane. Som rada za pozitvne odpovede 🤗
Ja mám plno hematomov na nohách a nejde to preč aj my veľmi vidieť kŕčové žily bojím sa že mi prasknú žily a hrozi mi tromboza. Ja som ani neskúšala nič na to časom by to malo zmiznúť no ja to už mám roky
pokoj.... áno vstrebal sa...
@deti95060810 dakujem 😉
Ahoj mne zistili v 6-tom týždni najprv mi dali dicynone kedze som velmi krvacala potom za tri dni zmenili na cyclo3fort a ascorutin progestenale a prolutex ako mas ty som brala od zaciatku tehu kedze sme isli na IVF a krasne sa vstrebal do dvoch tyzdnoch 😊
Aj ja som mala, 2 mesiace som strávila v nemocnici a do konca tehu prísny režim ale zmizol a mam skoro 3 ročne chlapciatko. Veľa šťastia.
ano.. resp. prestala som krvacat asi v 18tt (krvacala som od sameho zaciatku, spociatku len spinila, neskor to bolo silnejsie, potom prestalo, zase sa vratilo,...) brala som ascorutin a duphaston az do 25tt) - dnes ma drobec 2,5 roka 🙂 oddychuj a tes sa na drobatko ❤

Ahoj, ja som začala krvácať v 6. tt, vytvoril sa mi hematóm, cca 3 x 5,5 cm, 6 týždňov som strávila v nemocnici na infúziách, brala som ascorutin a ešte niečo, už si ale názov nepamätám, zhruba každý tretí deň som krvácala, niekedy celé guče, ale zvládli sme to úspešne, časť hematómu sa vyplavila, časť vstrebala.