icon

Vydávali ste sa v prvom trimestri?

foofee
6. júl 2013

maminky, ste tu taka? ako ste zvladali nevolnosti a cely ten stres?aby ste na obrade neodpadli alebo nevracali? 🙂

kurciatko23
6. júl 2013

Moja svagrinka s vydavala....byvalo jej zle, ale pocas svadby nemala ani cas to riesit 🙂

schvarzy
6. júl 2013

Ja sa budem v 23 tt a teším sa na to 🙂 Netreba si pripúšťať, že Ti bude zle alebo podobne 🙂 Je to Tvoj veľký deň tak bude perfektný !🙂

patrisha2801
7. júl 2013

nooo, ja som sa v 12 tt, a bez cipky by som to asi nezvladla 🙂 cela svadba prebehla ok, no hned v nedelu po svadbe som sla kvoli krvacaniu do nemocky .... treba na parkete menej diviet 🙂 xx

lillinka01
7. júl 2013

@foofee Bola som v 1. trimestri myslím že je to úplne v pohode. Len ráno samé musíš jesť, musíš jesť - a po čajíku šup na vecko - hneď ráno o pol 7 pred odchodom ku kaderníčke. Čiže, môže sa stať. ale inak nič, treba len oddychovať medzi prípravami a zase tak veľmi nejančiť... 😉

foofee
autor
7. júl 2013

@kurciatko23
@schvarzy
@patrisha2801
@lillinka01 dakujem vam baby, mam z toho stresy trocha. To ze nebudem pit mi nevadi, saty mi este sadnu, len mam paniku z toho ze odpadnem pocas sobasa, alebo oznackujem knaza, alebo nebodaj by som musela ist do nemocnice.. Aj ked to este nie je na 100%, mam taky ten divny pocit ze sme si nastavajucim dali predcalsky svadobny dar 😀

market26
7. júl 2013

Ahojik kocen ja jsem se vydávali v päťke edície na nohách jsem bola už ráno od 7 do druhého dnes do puk 5 rana a obe sme to stálu dobre zvládli
Nečakane niektorá kľuka chcela bych pridať oblečie za pár korún diky

novotnajanka
8. júl 2013

my sme napr.odčepcovanie nerobili o 12tej,ale o 11tej,ja už som naozaj nevládala.Ale inak úplne v pohode, len s tým jedením a tancovaním opatrnejšie-keď sa robil vláčik a ostatní skákali cez stoličku, alebo podliezali, tak ja som to decentne obtancovala a manžel hopkal. Ale ja už som bola vo 4 mes.a mala som rizikové.Držím palce,isto to dopadne super

zaza218
8. júl 2013

ja som sa vydaval v 13.tyzdni a bolo mi strasne zle,ale v den svadby som na to nemyslela.

anshelia
8. júl 2013

ja som sa vydávala v piatom mesiaci a všetko úplne v pohode, celé tehu som sa cítila fajn. aj svadbu som dobre zvládla, tancovala som celú svadbu 🙂 o sto šesť 😀 tehu ale na mne vôbec nebolo vtedy vidno. žiadny stres som nemala, ale ja som si nič zlé vlastne ani nepripúšťala, možno preto som všetko dobre zvládla 🙂

jaja018
8. júl 2013

@foofee ja som sa vydávala v 12tt zvracanie a nevoľnosti boli na každodennom poriadku, ale v ten deň keďže všetko malo rýchli spad. Kadernik, maľovanie, vtedy som zistila ze mi zabudli kúpiť darčeky pre hostí, tak sup do tesca, potom rýchlo do do šiat, fotiť sa, skontrolovať restiku a už sa začali schádzať hostia odchod do kostola..... A v tom zhone som sa zabudla ráno vyzvracat a ani som si nestihla všimnúť ze by mi bolo zle 🙂 Takže v ten deň ma to obyslo ale na druhy deň som si to vynahradila 🙂

kika1111
8. júl 2013

ja som sa vydávala v 9tt a vôbec mi nebolo zle v ten deň 🙂

mischellin26
10. júl 2013

Ahojky, my sme plánovali svadbu 5 mesiacov a zrazu mesiac pred svadbou som zistila, že čakáme mimi... 🙂 Mne bývalo od začiatku veľmi zle, hneď odvtedy ako mi meškala jeden deň MS. Na svadbe som bola práve na konci 8 týž. a poviem ti, že neviem akým zázrakom v ten deň mi vôbec nebolo zle a celý deň som výborne zvládla 🙂 Všetkých som prekvapila 🙂 a na druhý deň som bola opäť v tom svojom - nevoľnosti celý deň...

bietka
10. júl 2013

ja som sa vydavala v 1.trimestri, ale za cele tehotenstvo mi nebolo ani raz nevolno. tazko povedat. vela robi psychika. ked budu svadobcania v pohode, svadobni rodicia a ostatni v pohode, tak aj nevesta bude v pohode.

foofee
autor
11. júl 2013

vyzera to tak, ze sa asi budem vydavat tak v 9 tt prepodkladam, duch uz na teste dnes bol, zajtra sa chystam k lekarke, tak uvidime, snad to dobre dopadne 🙂