icon

Výsledky z krvi

slniecko_2919
Dnes o 14:33

Baby mali ste to tak aj vy že na 1.trimestrialnom screeeningu keď vám brali krv že výsledky budú až o mesiac keď vám zoberú krv na ďalšej konktole??

martinmmartin
Dnes o 14:37

no bysledky budu viac menej hned, len z pohladu lekara je to tak jednoduchsie. Ide o neurgentnu informaciu a nie o zivot

slniecko_2919
autor
Dnes o 14:38
@martinmmartin

no bysledky budu viac menej hned, len z pohladu lekara je to tak jednoduchsie. Ide o neurgentnu informaciu a nie o zivot

@martinmmartin ako myslíš jednoduchšie ?

martinmmartin
Dnes o 14:42
@slniecko_2919

@martinmmartin ako myslíš jednoduchšie ?

@slniecko_2919 no ze ta budu riesit az na dalsi termin a neunuvat sa s tebou hovorit o (pre nich) neurgentnej rutine jeden krat extra. Usetria 3 minuty a mozno aj 5 (ked hrozi ze sa budes pytat nieco) . Ak maju za den desiatky terminov tak z dlhodobeho hladiska je to pre ordinaciu pozehnanie a pre teba mierny opruz

anonym_4965a5
Dnes o 14:43

@slniecko_2919 ak je vsetko ok, nezvyknu oznamovat, som tehotna piaty raz. Ak by daco vyslo zle, volaju hned ako maju vysledky. A pripadne sa pride na dalsie odbery alebo poslu k odbornikovi, dajme tomu endokrinolog,...

slniecko_2919
autor
Dnes o 14:45
@anonym_4965a5

@slniecko_2919 ak je vsetko ok, nezvyknu oznamovat, som tehotna piaty raz. Ak by daco vyslo zle, volaju hned ako maju vysledky. A pripadne sa pride na dalsie odbery alebo poslu k odbornikovi, dajme tomu endokrinolog,...

@anonym_4965a5 lebo mne rovno pri odbere krvi povedala že až o mesiac výsledky stou ďalšou krvou, som sa zabudla vtom strese opýtať že prečo je to tak..

anonym_32b10e
Dnes o 14:54
@martinmmartin

@slniecko_2919 no ze ta budu riesit az na dalsi termin a neunuvat sa s tebou hovorit o (pre nich) neurgentnej rutine jeden krat extra. Usetria 3 minuty a mozno aj 5 (ked hrozi ze sa budes pytat nieco) . Ak maju za den desiatky terminov tak z dlhodobeho hladiska je to pre ordinaciu pozehnanie a pre teba mierny opruz

@martinmmartin Len zo zaujímavosti, koľko gynekologických kontrol si podstúpil?

anonym_9cb314
Dnes o 15:14

V stvrtok rano som bola na screeningu aj krv brali, v pondelok poobede mi prisli vysledky a hned na dalsi den rano som tam sedela na Trisomy. Nebola som na 1.screeningu u mojho gyn takze keby neposlali najblizsie by som tam bola az na morfologickom a to by bolo dost neskoro sa dozvediet.

anonym_9cb314
Dnes o 15:16
@martinmmartin

@martinmmartin riziko preeklampsie nie je ani nahodou neurgentna zalezitost ani ak sa zisti pravdepodobnost na geneticku vadu plodu. Nerad ked sa do toho nevyznas, ze kvoli comu sa berie krv.

martinmmartin
Dnes o 15:21
@anonym_9cb314

@martinmmartin riziko preeklampsie nie je ani nahodou neurgentna zalezitost ani ak sa zisti pravdepodobnost na geneticku vadu plodu. Nerad ked sa do toho nevyznas, ze kvoli comu sa berie krv.

@anonym_9cb314 ja sa vyjadrujek k tomu co autorke povedali a preco jej to tak povedali. Ak je to screening a dopadne dobre tak nieje dovod sa o tom vykecavat a brat ordinacny cas inym pacientkam. Preto jej to tak povedali
Autorkine tehotenstvo znamena pre nu galagticku a zivot meniacu vec. Pre doktora? Another day at the office

anonym_9cb314
Dnes o 15:29
@martinmmartin

@anonym_9cb314 ja sa vyjadrujek k tomu co autorke povedali a preco jej to tak povedali. Ak je to screening a dopadne dobre tak nieje dovod sa o tom vykecavat a brat ordinacny cas inym pacientkam. Preto jej to tak povedali
Autorkine tehotenstvo znamena pre nu galagticku a zivot meniacu vec. Pre doktora? Another day at the office

@martinmmartin ale autorka nikde neuvadza ze sa o mesiac dozvie ak bude negativny ale ze sa dozvie vseobecne vysledky az o mesiac a pyta sa na skusenosti druhych zien, ci tiez sa to az vtedy dozvedeli. Ty nemas ziadne skusenosti s ktorymi by si sa mohol podelit ohladom toho konkretneho odberu.