Výsledky z ultrazvuku: Sú tieto hodnoty v poriadku?
Zdravim . Len pre info je to v poriadku?
12+5 , NB+ , NT0,97mm plus vysledky z PAPP-A 2,41 . Dakujem pekne za odpovede 🙂
Ja nepochopim jednu vec - preco sa nespytas svojho lekara?
Ja ked som bola tehotna a niecomu som nechapala, pytala som sa.
Ja toto nepochopím.. ale poviem ti príklad, doktor mi zistil v 16tt že sa mi skracuje krčok a že sa trosku pootvoril nariadil mi prísny kludovy režim, 6x denne magnezium a pokračovať v 2x denne utrogestan. Ja som sa kdesi na MK Dočítala o serklaži a tak som spravila tuto istú chybu čo ty - napisala som sem svoj nález. 3/4 žien má posielali do nemocnice, nadvaali na mojho dr, 1/4 hovorili, že mám počúvať dr a nie písať na MK. O 4tt som šla ku Grochalovi a keď mi on povedal to iste čo moj doktor, ba dokonca ešte kludnejšie mi to povedal ako moj doktor, tak som POCHOPILA, že každý jeden nález je individuálny a má na to vplyv mnoho okolnosti. Áno, mám to vážne, nemozem nič robiť až do porodu a prvý týždeň mi ani to ležanie nepomohlo hneď a skrátil sa aj tak o 0,5cm ale sterom bola vylúčená baktéria (napr v takých prípadoch sa zašíva) ale dnes na poradni v 24tt kedy bola posledná šanca poslať má na šitie mi doktor povedal, že terapia zabrala a krčok je zatvorený, tvrdší ako bol a aj trosku dlhší. Výsledok??? Keby pocuvam rady žien tak sa jedine vystresujem a tým si môžem ublížiť a vyzerám pred dr v nemocnici ako hysterka, keďže som zachovala chladnú hlavu a verila doktorovi tak som neskôr aj oľutovala, že som vôbec písala na MK. Treba sa vždy pýtať len a len doktora, ktorý tá vidí ktorý pozná tvoj stav situáciu a každú jednu okolnosť, lebo každý prípad je individuálny a neopakovateľný..
Su to dobre vysledky, ale ozaj sa pytaj na mieste dr, on ti to vysvetli lepsie.
Si v 12+5 tt, nosove kostivky su pritomne, sijove prejasnenie ma vybornu hodnotu,ma byt do 2.5 ( keby chybali a nt by bolo nad 2.5 mohlo by ist o jednu z vad) papp a mas tiez ok.
Ver mi, ze keby nieco nebolo v poriadku, doktor to okamzite riesi a posiela na dalsie vysetrenia.

Jasné, všetky sme tu doktorky, ten tvoj čo na to hovorí?