icon

Žiadne nevoľnosti v 6. týždni tehotenstva

27. júl 2025

Som v 6. tyzdni a okrem citlovosti prsnikov a niekedy bolest v podbrusku necitim vôbec nevolnosti ani zmenu pachov, pri prvom tehotenstve som mala vsetko.. . Mali ste niektora tiez tak a bolo vsetko ok?

anonym_8795a0
27. júl 2025

Kde je napísané, že musíš mat tieto príznaky?

ildiko36
27. júl 2025

@anonym_autor bud rada a uživaj si to😁, u mna prišli nevolnosti ca od 10 tt

sara07
27. júl 2025

ja som nemala vôbec nič ani pri jedom tehotenstve ale každé bolo troška iné ..

marianarem
27. júl 2025

@anonym_autor Ano, mala som to takto, presne tiez v prvom som uz pred testom vedela, ze som tehotna, v druhom nic. V 6tt som bola na kontrole, este som pisala sestre, ze vobec nic mi nie je, ale potom o tyzden uz bolo vsetko inac 🙂

ferret95
27. júl 2025

ja som teraz v 7. mesiaci, a do 5. mesiaca ako keby som ani tehotna nebola 🙂 az potom mi narastlo brusko, ale problemy som teda nemala ziadne.

autor
27. júl 2025
@ferret95

ja som teraz v 7. mesiaci, a do 5. mesiaca ako keby som ani tehotna nebola 🙂 az potom mi narastlo brusko, ale problemy som teda nemala ziadne.

@ferret95 ako je fajn ze zatial niesu nevolnosti len ta obava niekde v kutiku duse ci je vsetko ok. Ale pozeram ze nie je pravidlo mat nevolnosti, ako pisete tak som kludnejsia

ildiko36
27. júl 2025
@ferret95

@ferret95 s dcerou som mala ploche brucho az do 6.mes, isla som rodit mmala som 54kg😁, po porode 49..
S chlapcamy to bolo ine a pribrala až 20 kg a vaha ostala🤦 ani 4r po porode neviem schudnúť

ildiko36
27. júl 2025
@anonym_autor

@ferret95 ako je fajn ze zatial niesu nevolnosti len ta obava niekde v kutiku duse ci je vsetko ok. Ale pozeram ze nie je pravidlo mat nevolnosti, ako pisete tak som kludnejsia

@anonym_autor ospravedlnujem sa za gramaticke chyby som po nočnej ledva vydim mobil

anonym_6180d2
27. júl 2025

Ja som 15tt a doteraz ziadne priznaky. Uz ma ani prsia nebolia. Pri prvom to mi bolo zle jak psovi

anonym_db232c
27. júl 2025
@ildiko36

@anonym_autor ospravedlnujem sa za gramaticke chyby som po nočnej ledva vydim mobil

@ildiko36 to nebude nočnou!
...s chlapcamy a vydim nenapíšem, ani keď ma zobudíš o polnoci

ildiko36
27. júl 2025
@anonym_db232c

@anonym_db232c som maďarka žijúca v nemecku, chcela som to opraviť keď som si to vsymla len sa už nedalo opraviť a naozaj som unavena.

autor
27. júl 2025
@anonym_db232c

@anonym_db232c oprava gramatickych chyb nie je podstatou tejto diskusie!!!

ildiko36
27. júl 2025
@anonym_6180d2

Ja som 15tt a doteraz ziadne priznaky. Uz ma ani prsia nebolia. Pri prvom to mi bolo zle jak psovi

@anonym_6180d2 mala by si byť rada že som ťa chcela upokojiť že je všetko v poriadku a nie na gramatike pindať, som napisala že sa ospravedlňujem za gramatiku lebo som si všimla že zle napisla len sa nedalo opraviť a vymazať som nechcela..krasne tehotenstvo ti prajem a uživaj si každu chvylu s babätkom, pa

anonym_4636a8
27. júl 2025

@anonym_autor je to bežné, že žena prežíva každé tehotenstvo ináč, ja som sa tiež vytešovala po nevoľnostiach počas prvého tehotenstva, že ako mi je fajn, no práve po 6. týždni prišli brutálne.

katik22
27. júl 2025

@anonym_autor buď v klude 🙂 mne keby nerastie brusko, ani neviem, že som tehu … mozbo kolo 10tt mi prišlo 2x trosku nevoľno … a potom únava .. ale inak nič .. to možno ešte príde