Zistenie týždňa tehotenstva a čakanie na prvú prehliadku
Ahojte, som tu nová, zisťujem ako sa tu prispieva, založila som otazku o špinení a nemohla diskutovať 🙂 Ďakujem za odpovede, to čakanie na 1. prehliadku sa strašne vlečie ☹ Kym si nekupim clearblue, vy mi neviete vyratať v ktorom som asi tyždni? Poslednu menštruaciu som mala 10 januara, každych 28 dní chodila ako hodinky. Od 5teho februara ju nemam, palička na testoch sa z ducha menila na uplne silnu a jasnu čiarku, naposledy som robila test predvčerom. A dnes ma zacalo velmi jemne tak ťahavo pobolievať bruško a poobede prišlo to špinenie čo som spominala, je stale ale len velmi nepatrne a pomale. 1. prehliadku u Dr. mam az 9. marca.
ĎAKUJEM!
@thinna33 však si prečítaj že si v 8 tt. inak lekár ti povie, aj ultrazvuk ukáže.
ja som ešte nebola u dr len jej zavolala, že mam pozitivne testy, čakam na prehliadku až 9. marca ☹ To mi vyratalo 8TT lebo som dala som len z brucha datum prorodu ze 1. oktober, lebo ešte nič neviem a dačo som tam musela dať 😅
@thinna33 lekár ti aj tak všetko povie. A to špinenie som mala aj ja, to prejde.
Ešte čo si napísala, tak termín pôrodu podľa menz. je 17.10
ešte môže byť termín aj podľa pohybov.
@thinna33 no ja ti poviem tak, ze mne vychadzal duch na teste asi 12 dni po oplodneni. Takze si spomen, kedy bol duch, odcitaj este 14 dni a dostanes datum od ktoreho sa budu pocitat tyzdne tehu. a kontorla o tri tyzdne, podla mna v pohocike, ak mas tazkosti radsej tam zbehni aj bez objednania.
jeej tak si to zmením a ukaže mi v ktorom som týždni možno 🙂
ježiš ďakujem slzy mi vyhrkli, pojdem si asi lahnut nech sa spinenie nezosilnie. Keby som mala doma niečo o čom by som vedela že mi pomoože, hned to zjem či vypijem nech sa v noci nič nestane.. Niečo prirodne mi nepomože? Z liekov mam iba ten inofolic
Spinenie je ok..je to prave koli tomu uhniezdovaniu..a navyse cely spodok je teraz extremne prekrveny,takze je normalne,ze nejaka cievocka to nevydrzi..ja som tiez tak spinila v tom cca6.tyzdni..tak ako ty,trochu za cely den,asi tri dni po sebe..a vsetko bolo v pohode..potom mi na uzv aj doktor ukazoval to miesto z ktoreho to zakrvacalo..bolo mi tak povedane,ze zakial to neni cerstva,sytocervena krv vo vacsom mnozstve,tak je to normalne..a navyse mi doktor povedal,ze ked to tehotenstvo ma byt,tak proste bude,ak ne,tak s tym aj tak teraz este nikto nic nespravi..mozno surovo povedane,ale je to tak..neboj,bude to ok.si zdrava zena,dobre to dopadne..odpocivaj a uzivaj si ten krasny"stav"🙂 drzim palceky a vela zdravia prajem
@natalushka Dakujem za ukludnenie, vsimla som si ze teraz vecer opat nemam ziadne spinenie, iba take jemne krce natahovacie, akoby mi tahalo vnutro brucha. Nic bolestive len si to uvedomujem. Robila som si novy test dnes, mam tehotensku ciarku este silnejsiu ako tu druhu 🙂
No to sa maternica natahuje,pripravuje,zvacsuje..je to ok🙂 aj silnejsia ciarka..vsetko bude ok..za chvilu sa bude pri tebev posteli trepotat maly cervik a bude sa dozadovat tvojej pozornosti,ked si budes chvilu citat diskusiu na MK ako prave teraz ten mon krpec🙂 a nad vsetkym,cim si prechadzas a este par mesiacov budes sa len pousmejes..a povies si,ze to chces zazit znova🙂 drz sa🙂
@thinna33 ahoj ja mam presne ten isty problem. a aj datum mi sedi. 😀 . ja som uz bola aj na vyvolavacke a ms nikde. spinenie som zacala mat aj ja dnes aj bolesti som z toho na nervy lebo na uzv lekar nevidel nic. vraj iba zvysenu sliznicu. ako pred ms. ale tak ms mi ma prist az v marci. a nedosla ani tá vo februari. tak dufam ze z toho bude mimino. drzim palce aj tebe. 🙂 inak ten ascorutin teraz akurat berem aby spinenie prestalo. tak som zvedava

Mam strašne nafúknute brucho aj prsia.. Ten Inofolic si nemam radšej davať 2x za deň? Pride mi strašne male množstvo v jednom sačku..