icon

Zmeny príznakov v 9. týždni tehotenstva

mirka1802
Včera o 14:39

Ahojte od 7.tyzdna mi bývalo zle že ma žalúdok bolel nevracala som ale zato mdloby mala každý den no zrazu ako keby mi ustúpili príznaky ….strasne sa bojím že sa niečo stalo….alw veď keby sa niečo stalo by som začala špiniť alebo niečo

simca115
Včera o 14:41

@mirka1802 Ak máš taký pocit zajdi ku gynekologičke pondelok . S príznakmi na začiatku je to ako ma hojdačke

anonym_8ace59
Včera o 14:46

nemusíš vôbec špiniť , ani krvácať.

anonym_c053ac
Včera o 17:29

@mirka1802 príznaky môžu byť aj týždeň a par dni nebyť a zas sa vrátiť.. proste je to ako na hojdačke. Ak sa niečo stalo a príznaky vymizli to je už druha vec, snáď nie tvoj prípad. Alw čítala som aj že sa niečo stalo a príznaky pokračovali ďalej. Ak sa ti neico nezdá tak radšej pohotovosť ale ja by som nestresovala, príznaky niesu smerodajné. Ak budeš spinit krvácať tak to by som už riešila.

1123slniecko
Včera o 19:31

Ahoj napíšem z vlastnej skúsenosti . V roku 2023 som ostala prvý krat tehotná , všetko išlo pekne bola som na kontrole v 6TT všetko ok… ďalšiu kontrolu som mala až v 12tt ( štvrtok) doteraz si to pamätám .
V utorok som začala krvácať utekala som na pohotovosť kde mi bohužiaľ povedal že plod je bez aktivity srdiečka a zastavil sa cca v 8-9tt . Takže napríklad moje telo mi nedávalo žiadne príznaky dosť dlhu dobu čomu som sa teda dosť čudovala . Ale to som bola ja . Čo sa týka príznakov ja sa každý deň zľaknem lebo do večera mi je celkom fajn okrem únavy a pocitu smädu . Ale na večer mi ostáva ťažko nemám chuť na žiadne jedlo len chleba a cestoviny . Ale ako píšu dievčatá tie príznaky sa podľa mňa dosť menia . Držím palce 🙏🏼🙏🏼🌸❤️