icon

Zvládnem maturitu ako tehotná?

25. feb 2021

Ahojte dievčatá...
Mám takú otázku...zistila som, že som tehotná a o pár mesiacov mam maturity... Vlastne... sa začnú už teraz v apríli-máji... Bola z vás niektorá taktiež tehotná pár mesiacov a na maturitnej skúške?
Strašne sa bojím, že to nezvládnem... čo ak mi v ten deň bude strašne zle? Najhoršia obava je tá, že by mi pri ústnej skúške prišlo zle...
Myslíte si, že to zvládnem? Bolo niektorej z vás počas tehotenstva až tak zle, že ste nedokázala normálne fungovať?
Prosím nepíšte mi, ze som mladá a že nemám "sexovať"... Babo bolo plánované a 18 nemám... Budem rada za každú odpoveď, ďakujem

Strana
z3
tetaandulkova
26. feb 2021

Hm, budeš rodiť o pár mesiacov, tak áno , maturitu určite zvládneš 👍

autor
26. feb 2021

@malia18 krásny komentár... naozaj ti ďakujem ❤️
Keď bola sestra mala taktiež som sa o ňu starala, takže viem aké to je a tak isto vstávať po nociach... zobudila maminu, ale aj mňa tak som sa tak isto budila s nou☺️ prebalovala som ju, keď mamina šla do obchodu tak som s nou ostala doma, hrala sa s ňou, deti proste milujem tak isto... A strašne sa teším na to moje❤️ tak ako si napísala, že niekoho prioritou nie je cestovanie máš úplnú pravdu... bojím sa ísť do lietadla alebo na loď takže pre mňa dovolenka je opísaná, ale so snúbencov sme sa dohodli, že keď bude babo väčšie pôjdeme všetci traja spolu❤️ ja proste nechcem cestovať... Ja chcem rodinu... to je pre mňa najdôležitejšie ☺️❤️
Ďakujem za tvoju odpoveď ❤️❤️❤️

pallovas
26. feb 2021

Ja som bola tehotná na štátniciach a v pohodičke 😉

dominikahlada
26. feb 2021

Každá to má inak niektoré vraciaju je im zle a napríklad ja už som v polovici tehotenstva a ani neviem že som tehotná vôbec mi nebývalo zle ani nič 🙂 priala by som ti také tehotenstvo ako mám ja

ejanjelik
26. feb 2021

Ja som statnicovala a okrem toho, ze som sa rozplakala pri jednej ptazke tak v pohode.

anickaaa6aaa
26. feb 2021

Ja som štátnicovala tehotná, takže áno dá sa to v pohode zvládnuť. treba sa len učiť. strach a tréma tam bude, ale držím palce nech sa všetko podarí.

pravdovrav11
Odpoveď bola odstránená
livka283
26. feb 2021

Ja som v júni myslela, že nedám zaverečné skúšky k nadstavbe na vš , druhý mesiac, plánované druhé, kto mal vedieť,že sa zadari hneď 😀 ale ako mi bolo zle doma, na skúške adrenalín spravil svoje a všetko dopadlo super aj s rúškom na tvári a vôňou dezinfekcie , držím palce!

malia18
26. feb 2021

Za máličko zvládneš to jak nič ľavou zadnou😌😌💓💓 držím päste

madamko
9. jan 2023

@tifi2324 naozaj? Mne to tiež tak vyjde cca a chcem sa opýtať aké to bolo. Ci brali ohľad alebo kukali cez prsty. Ci vám nebolo zle od stresu alebo tak.

tifi2324
9. jan 2023

@madamko ja som bola este k tomu na cirkevnej škole takže som sa veľmi bála to oznámiť ale nakoniec super ucitelia boli milí a davali praveze pozor aby som nebola v priliz velkom strese ale zato viac dbali aby som bola lepsie pripravena na tie maturi dodnes si spominam ako som 3-4x odpovedala z angliny aby ma co najlepsie pripravili

madamko
11. jan 2023

@tifi2324 aj ja som na kresťanskom gymplaku a teda neplánujem to hovoriť až keby to bolo fakt moc vidno

Strana
z3