Zvláštne zmeny v 12tt.

petus6
27. nov 2019

Ahojte baby, týmto dňom som v 12tt ☺️💕. Nechutenstvo na jedlo a pocity na zvracanie bez zvracania vystriedali dlhé noci prehadzovala sa v posteli a aj keď zaspím tak sa mi snívajú strašne sny, že radšej zaspať nechcem😤. O bolesti pŕs od 5tt ani nehovorím, mam pocit ze vybuchnúť, ale prišla ďalšia zvláštna zmena. Výtok akoby "spermie".. Priesvitný až matne biely výtok, ktorý má zvláštnu vôňu..a je ho hrúza, až mam pocit že vytekám.
Niekto podobné skúsenosti?

kliatana
27. nov 2019

@petus6 tak u kazdeho sa to zacina nejako inak, ja by som skor odporucila pripadne to spomenut na poradni, aj ta nieco boli alebo svrbi?

asia83
27. nov 2019

@petus6 HORMÓNY!!! V tehotenstve ste "hormonálna bomba". Mne nič neprišlo zvláštne, vedela som, že tehotenstvo je iný stav a čakať môžem naozaj všetko. Tie výtoky budú rôzne, rôzne farby a skupenstvá, lebo HORMÓNY!!!

miadi
27. nov 2019

Uplne nornakne veci v teho😃Niektore pominu (bujne sny a bolest prs) a pride žaha napuchanie zavodnovanie hemeroidy krce v nohach žravost nechutenstvo zabudlivost ( teho demencia) moze aj inkontinencia atd. Moze sa ti to zdat ako rany egyptske 😆Ale su to uplne bezne sucasti teho.

petus6
autor
27. nov 2019

@kliatana nie nič nesvrbi ani nieje nepríjemné.

caroline_
27. nov 2019

@miadi preboha to som ani čítať nemala 😐

bagre
27. nov 2019

@petus6 v teh.môže byť výtok vo väčšej miere, ak sa obávaš tak zbehni ku gyn, ale ak nič nepáli ani nesvrbí, malo by to byť ok. Priesvitný a biely výtok (nehrčkavý) je ok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre