16.týždeň tehotenstva a malé bruško.
Dobrý deň toto je moje druhé tehotenstvo a mám malé bruško skoro žiadne pri prvom som mala v takomto týždni väčšie. Vy ste aké bruška mali kedy vám vykuklo. Ďakujem 😊 pekný deň
Naozaj si z toho nic nerob lebo sestre som sa az smiala ani som nevedela, ze kde je tehotna som sa jej pýtala ci na nohe alebo kde sa to nachadza. A to bolo tesne pred porodom.
Ja mam 3 tehotenstvo. Brusko vyskocilo uz v 10tt. Cakam chlapceka ktory je ale o 9 dni vacsi. Ja som 16+3 a maly je 17+5 ( jeho velkost zodpoveda tomu tyzdnu). Aj pohyby citim uz od 14tt
@risoriskoveronka ahoj..pri prvom tehotenstve do 7.mes som skor ziadne brucho nemala ..aj ja som sa zlakla..potom som zacala brat maternu..kus sa mi zvyraznilo brucho ..do vtedy som mala ploche brucho a 49kg😏isla som rodiť s 54kg..dcera mala 3200g. P o pôrode som mala zase 49kg....neboj nic je to normalne..so synom uz v 4.mes som mala brucho ako s dcerou v 7mes😓..maly pro pôrode mal 4.5kg..pribrala som 10kg poces tej.. ..po porode kus zisli kg dole ale 3mec po porode som pribrala 20kg od vitaminov na podporu mlieka..

@risoriskoveronka bud rada, ja uz v 16 tt som mala a teraz v 22 tt uz hotovy muflon na sparatkach nohach. Cela som tenka a to brucho ako futbalka pod trikom. Nic si z toho nerob, chodim na tehu jogu a tam su baby v 36tt a maju brucho asi ako ja. Takze ked je babo oki, tak velkost pupka je jedno