icon

21. týždeň - bez pohybov

mirkabenova
3. máj 2018

Ahojte chcem sa poradiť mam zopár kíl navyše som v 21 týždni no stále necítim pohyby Bábätká je to normálne? Je to moje prvé tehotenstvo.

pininka
3. máj 2018

Urcite ano, este v podstate nevies co mas citit.

wannda9184
3. máj 2018

@mirkabenova hlavne nestresuj...ja som prve pohyby citila v 20tt tiez ako prvorodicka...aj yo len vecer ked som sla spat a bola som v klude cez den som to vobec nezaregistrovala...u kazdej zeny je to inne uvidis este len ucitis ten krasny pocit 😊

ajbka
3. máj 2018

Skus si zohnat monitor srdiecka , aby si mala klud, aj ked aj s tym sa dlhsie hlada

thoughtfulweirdo
3. máj 2018

@mirkabenova Viem, že každá mamička túži čo najskôr bábätko cítiť, ale skús to brať pozitívne- ja som moju malú začala cítiť dosť neskoro, celé tehotenstvo kopala úplne minimálne a aj teraz je to spokojné nenáročné kľudné bábätko, možno aj tvoje také bude ;)

ladyblcha
3. máj 2018

Prve tehu som babo citila az v 23tt a to nie som obezna. 🙂

ema234
3. máj 2018

teraz by mali zacat 🙂

nina4
3. máj 2018

Urcite sa nestresuj ja pri druhom tehu som pohyby cítila tiez neskoro a cez den vobec dcera cez den spala až väčšinou to začalo na vecer a ostalo jej to aj po pôrode mala prehodený den s nocou

krasinka
3. máj 2018

Ahojte baby ja som v 19 týždni a mám angelsounds a nepočujem byť srdiečko maleho 😓😓😓😓

mijunik
3. máj 2018

@mirkabenova ja keď som bola prvýkrát tehotná, tak som nevedela, že to, čo cítim, sú pohyby môjho dieťatka. ☺️ Cítila som, ako keby mi cez brucho cestovala bublinka. No a trošku menej romanticky- ako pohyby čriev. Až keď som "nič také pohybové" nejedla, ale ono to tam cestovalo stále, napadlo, že to bude ono. A veru bolo. 😊

ada309
3. máj 2018

@krasinka používaš nejaký olejcek? keď poriadne namastis bruško,budeš lepsie počuť ...

krasinka
3. máj 2018

@ada309 ďakujem za radu 😊

ankare
3. máj 2018

Zachvilku to príde, neboj. Možno je babo otocene dovnutra, možno máš placentu umiestnenu Tak, že pohyby tlmi.... drž sa!

lubik87
3. máj 2018

@mirkabenova kila s tým predsa nič nemajú 🙂 ty cítiš tie pohybu vnútri tela ..môžeš mať aj 150 kíl a pocit je rovnaký ..záleží na intenzite kopkania 🙂

lula313
3. máj 2018

Závisí aj, kde máš placentu. Ja ju som ju mala vpredu a pohyby som citila asi až okolo 23tt

annamari4
3. máj 2018

Pri prvej až okolo 23tt kľud,je všetko v poriadku určite ☺️

kesa
3. máj 2018

@mirkabenova jasne klidek, ja som.mala aj ten odposluch ore mna hlupost ale to je vec nazoru, zacala som citit pohyby az cca v 23 tt neboj ani sa nenazdas a budes ponalinky pocitovat toho krpca.

janynyna
7. máj 2018

Ahoj ja som tiez v 21 tyzdni a tiez este necitim pohyby. Tiaz som z toho neevozna. Ale snad sa dockame. Tiez je ro moje prve tehotenstvo

mirkabenova
autor
8. máj 2018

Snáď áno ja začínam už 22 no stále nic

janynyna
14. máj 2018

@mirkabenova ahoj. No ako? Uz kopka maly anjelik. Ja este stale nic😢

mirkabenova
autor
14. máj 2018

Niečo som cítila ale zas neviem ci to môžem priradiť ku pohybom

deniskap
14. máj 2018

Pri prvom tehotenstve som cítila až v 22. týždni, lebo som nevedela, čo mám citiť. Uvidíš, že pri ďalšom to už bude skôr. Hlavne kľud, nestresuj

pupsy
14. máj 2018

@mirkabenova ja som začala cítiť pohyby intenzívne až v 24tt, dovtedy som cítila len "niečo neurčité", tiež som vedela, čo mám cítiť

sunnyke
14. máj 2018

Ja som prve pohyby zacala citit az v nejakom 22tt, neboj je to v poriadku.

77janka77
23. máj 2018

Ja taky intenzívnejší prvy pohyb v 16 tt a totom uz sa moje babo mechrilo viac od toho 17tt

jana005
23. máj 2018

@mirkabenova ahoj,ja som pri prvom tehotenstve začala cítiť pohyby v 20 týždni, zato teraz pri mojom štvrtom tehotenstv až v 24 týždni. Strašne som sa bála,až som volala lekárovi a bola som na ultrazvuku. No všetko bolo v poriadku