23tt a bolesti ako pred menštruáciou

terezka288
22. júl 2020

Ahojte som 23tt a mávam také bolesti jak pred menštruáciou asi 4dni, v piatok idem k doktorovi, určite sa na to opýtam.. Ale baby pozná to niektorá?

kiki23
22. júl 2020

Ahoj, ja som 22tt a tiež to mávam. Ale iba na pravej strane. Také pichanie a keď dlhšie postojim alebo porobim niečo prejde to až do krížov ako pri ms. Spomínala som to pred týždňom na morfe mojej dr a dala mi na to iba magnerot 2x denne 🤷 zajtra idem ešte na sono do nemocnice,tak sa aj tam na to skúsim spýtať.

silviazlat
23. júl 2020

@terezka288 Je to úplne normálne.... rozťahujú sa väzy maternice

moni333
24. júl 2020

Možno to súvisí aj s mocovymi i cestami. Toto iste som mala aj ja, take bolesti ako pri menstruacii. Moc som mala v poradni negatívny ale po výsledkoch v laboratórií som mala zápal e coli. Doktorka mi predpísala antibiotika a ešte stále užívam D manozu preventívne.

adkka_
27. júl 2020

@terezka288 Ja som síce len v 17 tt ale práve dnes som sa pýtala môjho gynekológa, ču sú takéto bolesti normálne. Ja ich mávam cca 3x do dňa a začne to bolením podbruška, presne ako pri menzese + sa pridá bolesť vnútorných lýtok a niekedy aj zadku 😄 —> ale doktor ma ubezpečil že to je úplne v poriadku 🙂 telo si nejakou cestou musí zvykať na niečo, alebo lepšie povedané niekoho nového ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre